• Aparat anti jderi, soareci, sobolani Free Repeller Mobile 360°

  78550
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 145.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Aparat cu ultrasunete mobil pentru autoturisme si camioane eficienti pentru protectie anti-rozatoare, jderi, dihori, soareci, sobolani, Free Mobile 360° .

  Cum functioneaza:

  Aparatul cu ultrsunete pentru protectie anti-jderi, dihori, soareci, sobolani,  este mobil si inofensiv, functioneaza pe baterii si este foarte eficient, nu trebuie sa va faceti griji de vizitele nedorite ale rozatoarelor in spatiile dumneavoastra: masina, casa, garaj, podul casei sau sopron.

  Sistemul integrat de conectare la intervale de 25 secunde impiedica obisnuirea rozatoarelor. In loc sa conectati aparatul prin cabluri incomode, puteti sa utilizati acest aparat in orice loc, unde nu exista racorduri electrice.

  Aparatul emite sunete de frecventa inalta la intervale de 5 secunde( 25 secunde pauza). Aceste sunete abia perceptibile pentru urechea umana tin la distanta rozatoarele de vehicule si alte incaperi. 

  Protejeaza cablurile, firele si alte piese din cauciuc impotriva rosaturilor de rozatoare. 

  Instalare:

  Dispozitivul porneste imediat, fara conexiuni de curent si fara a necesita vreun montaj. Exista posibila fixarea in vehicule cu ajutorul colierelor rapide incluse sau cu suruburi. 

  Daca montati aparatul anti-jder in cabina motor a masinii va trebui sa demontati aparatul daca spalati motorul.

  Durata de functionare de minim 8 luni in functie de baterii. Dispozitivul are un consum minim de curent datorita sistemului electronic nou.

  Va trebui sa tineti cont ca aparatul porneste in modul de pauza si de-abia apoi trece in modul de functionare. Prin urmare nu este o defectiune.

  Daca masina a mai fost vizitata de jderi, au ramas mirosurile pentru ca acestia si-au marcat teritoriul. 

  Aceste mirosuri trebuie neaparat indepartate inainte de montajul aparatului anti-jder, deoarece pot patrunde alti jderi chiar si intr-un compartiment al motorului protejat de rozatoare. Acest lucru se poat face cel mai bine printr-o spalare temeinica a motorului. In afara de aceasta, animalele isi lasa mirosurile de marcare si sub masina, pe locul de parcare. Se recomanda sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria pentru a nu da rozatoarelor ocazia de a-si apara teritoriul.

  Specificatii:

  Functionare cu baterii: 4xAA (celulare mignon, nu sunt incluse)

  Frecventa: 12-24kHz +/-10%

  Frecventa de iesire: ciclic (cate 5 sec Pornit si 25 sec Oprit)

  Raza de actiune: aprox 40mp (in incaperi inchise)

  Afisaje: Indicator cu Led (ciclic)

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie