• Descriere produs

  Cum actioneaza aparatul anti rozatoare auto Shock I "Flash"?

  Dispozitivul produce un semnal acustic cu o frecventa de 12-24kHz la intervale de 22 secunde timp de pornire si oprire. Aparatul dispune suplimentar de 8 (plus/ minus) placute de inalta tensiune legate la doua cabluri si care sunt incarcate in aparat printr-un condensator la cca. 400V +/-50V. Placutele de inalta tensiune se monteaza in compartimentul motor, astfel incat soareci, sobolani care patrund in compartiment sa fie electrocutat la atingere in mod dureros - dar nu mortal. In perioada de timp in care condensatorul reface tensiunea, animalul are posibilitatea sa paraseasca compartimentul motor fara sa fie omorat datorita tensiunii inalte de durata si a contractiilor musculare permanente provocate de aceasta. Car Shock I goneste daunatorii de 3 ori: prin intermediul unui semnal acustic, prin tensiune inalta foarte eficienta si prin lumina orbitoare, deschisa.

  Instructiuni pentru instalarea dispozitivului pentru alungare soareci si sobolani din autoturisme: 

  Aparatul se leaga direct la bateria masinii. Cablul rosu se leaga la borna plus, iar cablul maro la minus. Cablul gri se leaga la borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei.
  Aparatul porneste automat la oprirea motorul si se opreste automat când porneste motorul.Se fixeaza in compartimentul motor cu ajutorul suruburilor de prindere pe tabla sau a colierelor de cablu de caroserie.

  Atentie: Montajul se va realiza de catre personal calificat si autorizat!

  Atentie tensiune înalta!
  Pentru lucrari de service în compartimentul motorului trebuie sa decuplati aparatul de la baterie !Asteptati cel putin 3 minute pâna se scurge tensiunea înalta!

  Date tehnice:

  Tensiunea de functionare: 12 V DC

  Curent mediu: 30 mA

  Consumul de curent: 0,42 W

  Siguranta: 1 A extern

  Nivelul fonic: cca, 85 dB

  Frecventa sonora: cca. 12 - 24 kHz +/- 10%

  Durata de pornire a zgomotului: cca. 22 sec. +/- 4 sec.

  Durata de oprire a zgomotului: cca. 22 sec. +/- 4 sec.

  Numar de placute de înalta tensiune: 8 bucati

  Tensiunea de pe placute: 400 V DC +/- 50 V DC

  Durata de scadere a tensiunii înalte (la aparatul oprit): max. 60 sec.

  Protectie: IP65

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie