• Aparat cu ultrasunete anti jder, soareci, sobolani Marder Frei

  78405
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 96.76 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Aparat cu ultrasunete anti jder, soareci, sobolani Isotronic Marder Frei

  Cum actioneaza aparatul anti rozatoare pentru autoturisme?

  Aparatul anti-jder (anti rozatoare) produce un semnal acustic cu o frecventa de 12 kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de jderi (rozatoare) ca fiind deranjanta si foarte neplacuta si astfel vor evita vehiculul respectiv.

  Cum se monteaza aparatul anti jder Isotronic Marder Frei?

  Aparatul anti-jderi se fixeaza cu ajutorul suruburilor de prindere pe tabla sau a colierelor de cablu de caroserie, in compartimentul motor. Cablu de conectare la bateria masinii se va aseza astfel incat sa nu atinga piesele in miscare sau piesele fierbinti (de ex. paleta ventilatorului, galeria de evacuare). Aparatul ar trebui plasat in compartimentul motor in asa fel incat sunetul sa se distribuie uniform si sa nu fie estompat de catre straturile izolatoare.

  Atentie: Montajul se va realiza de catre personal calificat si autorizat!

   

  Conectare la instalatia electrica a autoturismului:

  Aparatul se leaga direct la bateria masinii. Cablul negru se leaga la borna plus, iar cablul maro la minus. Daca se leaga suplimentar cablul gri de borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, atunci aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. Acest lucru mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar daca motorul este oprit.

  Indicatie: Daca nu folositi vehiculul un timp mai indelungat, atunci va rugam sa aveti grija ca aparatul sa fie decuplat in aceasta perioada de timp.

  Daca masina dvs. a mai fost vizitata de jderi, atunci au ramas mirosurile pentru ca acestia si-au marcat teritoriul. Aceste mirosuri trebuie neaparat indepartate inainte de montajul aparatului anti-jderi, deoarece pot patrunde alti jderi chiar si intr-un compartiment al motorului protejat de rozatoare. Acest lucru se poate face cel mai bine printr-o spalare a motorului. In afara de acesta, animalele isi lasa mirosurile de mancare sub masina, de ex. locul de parcare. Se recomanda sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria pentru a nu da jderului ocazia de a-si apara teritoriul.

   

  Specificatii tehnice:

  Tensiunea de functionare: 12 V DC

  Curentul: aprox 7 mA

  Frecventa: 12 kHz 

  Consum de curent: 0.1 W

  Siguranta: 0.2 A extern 

  Nivel fonic: 85 dB

  Cablu de conectare: 30 cm

  Unghiul razei reflectate: aprox 160º

  Garantie persoane fizice: 24 luni

  Garantie persoane juridice: 12 luni

  Tara de provenienta: Germania

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie