• Descriere produs

  Aparat cu alimentare solara Swissinno SuperCat eficient impotriva cartitelor, soarecilor de camp si a altor rozatoare subterane datorita vibratiilor si undelor sonore emise de aparat.

  1. Ce este aparatul cu alimentare solară anti cartita, anti-soareci de camp 650 m², Swissinno SuperCat?

  Aparatul Swissinno SuperCat emite la fiecare 40 secunde unde sonore si vrabratii care alunga si tin la distanta cartitele, soarecii si alte rozatoare subterane.

  Dizpotivul are incorporata o celula solara, care atunci cand este expus la soare , converteste energia solara in energie electrica si astfel se incarca acumulatorul integrat in dispozitiv. Cand acumulatorul este complet incarcat poate mentine aparatul functional pana la 24 h chiar si in conditii de intuneric.

   

  2. Cum folosim aparatul pentru combatere a cartitelor Swissinno SuperCat?

  Aparatul se utilizeaza foarte simplu, tot ce aveti de facut este sa-l introduceti in pamant, cu partea superioara deasupra solului cu 2-3 cm, sa-l porniti, apoi aparatul va incepe sa vibreze si sa emita unde sonore alungand cartitele pe o suprafata de 650 m².

  Este sigur atat pentru familia dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator deoarece nu foloseste substante toxice , nu emana fum sau alte chimicale, este perfect ecologic si ofera rezultate foarte bune si de durata.

   

  3. Unde folosim aparatul pentru alungarea cartitelor si a altor rozatoare subterane Swissinno SuperCat?

  Aparatul anti cartita, anti soareci, anti sobolani poate fi folosit in gradina, pe gazon, plantatii de legume si alte locuri unde dorim combaterea rozatoarelor subterane.

  Cu ajutorul vibratiilor emise simuleaza un cutremur, o alunecare de teren, sau surparea galeriilor cartitei, obligand astfel rozatoare precum cartita sa paraseasca zona actionata de aparat.

  Dispozitivul este fabricat din plastic verde, trecand astfel neobservat de oamenii din jur.

  Aparatul este rezistent la intemperii la intemperii, precum ploaia, ninsoarea etc.

   

  4. Informatii aditionale:

  Suprafata de actiune: 650 m²

  Interval ciclu: 40 s

  Frecventa: 400 - 1000 Hz

  Culoare: verde

  Fabricat din: Materialplastic

  Acumulator: NiMH (integrat, fix)

  Adecvat pentru: exterior

  Tara de provenienta: Germania

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie