• Descriere produs

  Această capcană la îndemână pentru cârtițe, este o modalitate ce nu include otrava, rapidă și eficientă, de a vă proteja gazonul și grădina împotriva cârtițelor.

  • Material durabil: Captorul de cârtițe este fabricat din oțel galvanizat, ceea ce îl face rezistent la rugină și la intemperii. Designul mecanic elaborat oferă eliminatorului de cârtițe o capacitate rentabilă și reutilizabilă.
  • Setare ușoară: asigurați-vă că pinul despicat este în poziție orizontală și comprimați mânerul pentru a deschide ghearele. Instalați capcanele de control pentru dăunători vertical, în tunelul cârtiței, și nu uitați să le acoperiți pentru a exclude lumina. Mânerele despărțite indică faptul că această capcană este suspendată.
  • Eliminare nontoxică: În loc să folosiți substanțe chimice pentru momeală, prinderea fizică a cârtițelor nu creează mirosuri neplăcute în grădina dvs. și oferă plantelor un mediu mai sănătos.

  Avertisment:

  • Utilizarea unei capcane pentru cârtițe poate necesita o scutire, un permis sau o licență din partea autorităților locale. Prin urmare, vă recomandăm să vă familiarizați cu toate legile locale, de stat și naționale, legate de utilizarea acestui produs. De asemenea, urmați aceste legi pentru a evita orice probleme.
  • Culoare: Argintiu
  • Material: Oțel galvanizat
  • Dimensiuni: 8 x 10 x 18 cm (L x l x î)
  • Greutate (fiecare): 140 g
  • Asamblare necesară: Nu
  • Pachetul de livrare conține:
  • 4 x Capcană pentru cârtiță

  ATENTIE: Termenul de livrare la acest produs este de 5-7 zile lucratoare. Daca achitati comanda online folosind cardul bancar termenul de livrare se reduce cu 2 zile !!!

  O parte foarte mare din comertul online este reprezentata de segmentul produselor pentru Casa si Gradina acest domeniu fiind intr-o crestere continua. In acest sens va propunem o gama foarte larga de articole ale celor mai importanti furnizori din Europa pe acest segment. Colectia "GartenMobel Dekor" cuprinde produse utile frumoase si de calitate importate din Uniunea Europeana respectand toate normele de siguranta si calitate ale UE. Scopul nostru este de a va facilita alegerea astfel incat sa puteti cumpara cel mai bun produs pentru nevoile dvs. sa puteti gasi produsul care combina cel mai bine in sine toate caracteristicile pe care le doriti de la functionalitate la performante si la cel mai bun pret in comparatie cu o calitate buna.

  Tot mai multi dintre noi iubesc iarba naturala verde curtea si gradina iar un decor al acestora pe placul fiecaruia va transforma gradina intr-o oaza linistita va permite sa va relaxati si sa va reincarcati bateriile. Pentru unii gradina este o mica bucata de vacanta si ii ajuta sa scape din viata de zi cu zi uneori stresanta. Multitudinea de articole pe care le gasiti in acest catalog fac ca singura limitare in ceea ce priveste decorarea si utilitatea gradinii sau a curtii sa fie doar imaginatia dvs. Gradina casei tale este o adevarata comoara chiar si atunci cand nu-ti dai seama. Ea este decorativa si utilitara in egala masura si pune in valoare priceperea si pasiunea celui care o ingrijeste.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie