• CARBON WSP, Biostimulator nemicrobian pentru toate tipurile de culturi agricole, doza pentru 1 hectar, 125 g

  CHRD-PREMIUM-CARBON
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 50.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Biostimulatorul nemicrobian este un produs utilizat în agricultură pentru a stimula creșterea și dezvoltarea plantelor. Acesta acționează asupra plantelor pentru a îmbunătăți procesele fiziologice și pentru a spori rezistența plantelor la stresul abiotic. Substanțe din compozitie pot influența procesele de creștere și diviziunea celulară, absorbția de nutrienți, dezvoltarea rădăcinilor și activitatea enzimatică, contribuind astfel la o creștere sănătoasă a plantelor și la obținerea unor recolte mai bune.  

  Temperatura de depozitare: 5-35 grade Celsius, ferit de razele soarelui și de îngheț

  Valabilitate: 60 de luni de la data fabricației 

  Carbon WSP este un biostimulator nemicrobian super concentrat formulat pe bază de acizi humici și fulvici din humat de potasiu (leonardită) în cantități optime și este recomandat a fi folosit pentru toate tipurile de culturi agricole vegetale și fixe.

  Carbonul organic din formularea biostimulatorului nostru amplifică beneficiile aduse de acizii humici și fulvici. Carbonul organic reprezintă sursa de hrană pentru microorganismele din sol și contribuie la construirea unei structuri solide și a unui mediu favorabil pentru rădăcinile plantelor. 

  Doze și aplicare:

  Cereale, oleaginoase:

  125g / ha în 200-400 litri de apă, 1-2 tratamente de-a lungul întregului ciclului de vegetație

  Pomi, viță de vie:

  1000g / ha în 500-700 litri apă, 1 tratament înainte de înflorire, 1 tratament la formarea rodului

  Arbuști fructiferi:

  500g / ha în 500-700 litri apă, 1 tratament înainte de înflorire, 1 tratament la formarea rodului

  Legume în câmp și solarii:

  125g / 100 mp in 150-200 litri apă, prin picurare la rădăcină

   

  Conținut:

  30% Acizi humici și fulvici din humat de potasiu

  tabelcarbon

   

  INGREDIENTE ACTIVE

  • CARBON ORGANIC

  Carbonul organic este un component cheie al solului, care influențează fertilitatea acestuia. Prezența carbonului organic în sol contribuie la formarea agregatelor solului, îmbunătățind structura și porozitatea acestuia. Acest lucru facilitează drenajul adecvat al apei, păstrarea nutrienților esențiali și aerarea rădăcinelor plantelor. Solurile bogate în carbon organic au o capacitate mai mare de reținere a apei și nutrienților, asigurând astfel un mediu propice pentru dezvoltarea sănătoasă a rădăcinilor și a plantelor în ansamblu.

  Carbonul organic servește ca un rezervor de nutrienți pentru plante. Substanțele organice din sol, cum ar fi humusul, pot lega și reține nutrienții esențiali, cum ar fi azotul, fosforul și potasiul, prevenindu-le pierderea prin spălare sau evaporare. Pe măsură ce microorganismele descompun substanțele organice, acestea eliberează treptat nutrienții în sol, făcându-i disponibili pentru plante. Acest proces asigură un aport constant de nutrienți în timp și sprijină dezvoltarea sănătoasă a culturilor agricole.

  Carbonul organic poate contribui la sporirea rezistenței plantelor la stresurile abiotice, cum ar fi seceta sau temperaturile extreme. Solurile bogate în carbon organic au o capacitate mai mare de a reține apa, asigurând o rezervă adecvată pentru plante în perioadele de secetă.

  De asemenea, acesta poate contribui la menținerea unui pH echilibrat în sol. Solurile bogate în carbon organic au capacitatea de a regla pH-ul solului, protejându-l de schimbările bruște de aciditate sau alcalinitate. Un pH echilibrat este esențial pentru o absorbție optimă a nutrienților de către plante. De asemenea, un pH adecvat poate influența activitatea microorganismelor din sol, care sunt responsabile de descompunerea materiei organice și de eliberarea nutrienților.

  • ACIZI HUMICI

  Acizii humici au un rol crucial în dezvoltarea culturilor agricole. Aceștia îmbunătățesc structura și fertilitatea solului, îmbunătățesc disponibilitatea nutrienților și stimulează creșterea și imunitatea plantelor. Utilizarea acizilor humici în practicile agricole poate contribui la obținerea unor recolte mai sănătoase, mai productive și mai sustenabile. Acizii humici pot reduce toxicitatea solului prin legarea și inactivarea metalelor grele și a substanțelor toxice.

  • ACIZI FULVICI

  Acizii fulvici sunt ingrediente active și furnizează carbon și energie microorganismelor. Aceștia au un impact direct asupra asupra proprietăților fizico-chimice ale solului și afecteză puternic eliberarea de macronutrienți N,P,K, susținând astfel procesul de fotosinteză. Acizii fulvici cresc ratele de diviziune celulară și promovează creșterea unor plante mai puternice și mai rezistente la boli și dăunători. A fost constatată intervenția acizilor fulvici asupra procesului de transpirație a plantelor, ajutându-le în condiții neprielnice de secetă.

   

  Carbon WSP are o influență benefică semnificativă asupra creșterii și dezvoltării rădăcinilor, aparatului foliar și rodului plantelor. Iată cum acționează produsul în fiecare dintre aceste aspecte:

  • Stimularea creșterii și dezvoltării plantelor
  • Sprijinirea rezistenței la stres
  • Îmbunătățirea absorbției nutrienților
  • Maximizarea randamentului și a calității recoltei.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie