• Champ 77 WG - 200 g

  5946104003200
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 40.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  CHAMP 77 WG este un fungicid care se prezinta sub forma de granule de culoare albastra, dispersabile în apa, cu un continut de 500 g/kg cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru.

  CHAMP 77  WG

  Producator: Nufarm GmbH&Co, Austria

  Substanta activa: Hidroxid de cupru cu 50% cupru metalic

  Fungicid/bactericid de contact, cu actiune preventiva, omologat pentru combaterea bolilor la vita de vie, cartof, castraveti, tomate, mar. Poate fi utilizat in agricultura ecologica, in acord cu Regulamentul Nr. 834/2007 si cu Regulamentul Nr.889/2008.

  Mod de actiune: Champ 77 WG actioneaza prin contact. In amestec cu apa, granulele se dizolva si are loc o redistribuire a ionilor de cupru pe suprafata tratata, acestia actionand asupra fungilor si bacteriilor deopotriva. Produsul adera bine pe suprafata frunzelor si nu necesita adaugare de adezivi.

  Cultura Agentul de daunare Doza Timp pauza
  Vita de vie mana (Plasmopara viticola) 2 kg/ha in 1000 l apa/ha (tratamente postflorale) 21 zile
  Cartof mana (Phytophtora infestans) 2 kg/ha se aplica in vegetatie la avertizare curativ sau preventiv 7 zile
  Castraveti patarea unghiulara (Pseudomonas lachry- mans) 0,2 % (2 kg/ha) se aplica în vegetatie la avertizare curativ sau preventiv 3 zile
  Tomate patarea unghiulara (Pseudomonas tomato), Basicarea fructelor (Xanthomonas spp.) 0,2 % (2 kg/ha) se aplica in vegetatie la avertizare curativ sau preventiv 3 zile tomate pentru consum si 10 zile in cazul tomatelor pentru industrializare
  Mar Focul bacterian (Erwinia amylovora), Rapanul (Venturia inaequalis) 0,2 % (2 kg /ha în 1000 l apa) se aplica în vegetatie la avertizare curativ sau preventiv Nu este necesar

   

  Mod de utilizare: Champ 77 WG se aplica in perioada de vegetatie, la avertizare, ca tratament foliar preventiv si curativ.

  In legumicultura: se aplica preventiv sau la aparitia primelor simptome de mana sau arsuri bacteriene, deosebit de periculoase la aceste culturi.

  La cartof: se aplică tratamente in perioada de vegetatie, la avertizare si in alternanta cu fungicide sistemice pentru combaterea manei cartofului.

  La vita de vie: aplicarea se va face in perioada de vegetatie in alternanta cu produse sistemice. La inceputul vegetatiei se obtine si o rezistenta marita la ingheturile tarzii, iar ca ultim tratament spre sfarsitul perioadei de vegetatie ajuta la o maturare mai buna a coardelor si rezistenta sporita peste iarna. Doza de aplicare: 2 kg/ha. Cantitatea de solutie recomandata este de 800 – 1000 l/ ha la legume si de 1.000 l/ha in cazul viilor pe rod.

  Avantaje:

  • Stimuleaza rezistenta naturala a plantelor;
  • Nu creeaza rezistenta si invinge formele rezistente aparute la fungicidele sistemice;
  • Formulare superioara-granulata, dispersabila in apa, usor de utilizat/manevrat/depozitat.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie