• Dezciorchinator cu zdrobitor DMA, dimensiune cuva 900 mm x 500 mm, Evotools

  12263
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 1980.00 lei
  +
  in stoc
  ⚠️ ATENȚIE! Termen de livrare 5-7 zile
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Dezciorchinatorul cu zdrobitor pentru struguri EvoTools este actionat manual.

  Cuva si carcasa acestuia, confectionate din materiale de inalta calitate, au suprafata emailata. Cuva este acoperita cu un strat de  vopsea in camp electrostatic, avand dimensiunea de 900 x 500mm.

  Rolele confectionate din otel, acoperite cu un strat de teflon si lungimea de 220 mm, au posibilitate de reglare prin distantarea sau apropierea acestora, de ordinul milimetrilor, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite.

  Sub cuva se afla semi-cilindrul perforat din inox alimentar, echipat in interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe. Prin rotatia volantei se transmite miscarea prin intermediul angrenajelor, atat catre axul cu palete din interiorul cuvei, care conduce strugurii catre rolele de zdrobire, cat si catre axul cu palete, aflat in semi-cilindrul perforat care colecteaza si elimina ciorchinii.

  Boabele zdrobite si mustul cad in cuva pe care este fixat dispozitivul, in partea opusa volantei. Structura robusta si materialele de buna calitate folosite la confectionare, determina o durata mare de viata a zdrobitorului, astfel incat sa aveti un randament optim in timpul utilizarii.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie