• Duracid spray impotriva insectelor 500ml

  V40
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 34.99 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Duracid spray impotriva insectelor este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient împotriva gandacilor de bucatarie, furnicilor, mustelor și tantarilor.

  CARACTERISTICI

  DURACID este un insecticid aerosol pentru combaterea unei vaste game de insecte zburătoare şi târâtoare precum muşte, ţânţari, tăuni, viespi, gândaci, furnici. Datorită compoziţiei, are o acţiune insecticidă dublă, de combatere şi reziduală. Din acest motiv, jetul trebuie să fie îndreptat nu numai în aerul din mediul înconjurător, ci şi spre suprafeţele din mediul care se doreşte a fi tratat. Pentru caracteristicile sale, ingrediente active dizolvate în apă, DURACID este folosit în dezinsecţia mediilor înconjurătoare, a comunităţilor, a hotelurilor, a depozitelor şi a magaziilor.

  COMPOZIȚIE

  Cipermetrină 0,125 g
  Tetrametrină 0,25 g
  Piperonil butoxid 1,250 g
  Apă și substanțe complementare
  în cantitatea necesară pentru 100 g

  UTILIZARE

  Recomandat pentru locuințe, spații domestice, pervazuri, uși, terase, etc.
  Împotriva insectelor zburătoare pentru medii de dimensiuni normale, a nu se depăşi 5 secunde de pulverizare. A se repeta tratamentul doar atunci când este necesar şi a se pulveriza în sus, departe de persoane. A se evita acumularea de gaz inflamabil.
  Contra insectelor târâtoare (gândaci, furnici şi alte insecte târâtoare) a se stropi produsul îndreptând jetul spre locurile prin care insectele trec sau în care îşi fac cuib: de-a lungul marginilor podelelor, la balamalele uşilor şi ferestrelor, în crăpături, sub mobilier, în apropierea coşului de gunoi.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie