• Erbicid Comod Superstar 50 SG - 30 grame

  IFTCOMOD50SG30GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 48.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Comod Superstar 50 SG este un erbicid sulfonilureic de contact, care poate fi absorbit si prin radacini, utilizat singur sau in amestecuri pentru combaterea anumitor buruieni dicotiledonate din culturile de cereale paioase de toamna si primavara. 

   

  Substanta activa: tribenuron - metil 50 %

  Formulare: granule solubile in apa (SG)

 • Descriere produs

  Comod Superstar 50 SG este un erbicid sulfonilureic de contact, care poate fi absorbit si prin radacini, utilizat singur sau in amestecuri pentru combaterea anumitor buruieni dicotiledonate din culturile de cereale paioase de toamna si primavara. 

   

  Substanta activa: tribenuron - metil 50 %

  Formulare: granule solubile in apa (SG)

   

  Comod Superstar 50 SG este condiţionat ca granule dispersabile în apă, de culoare aproape albă, fără miros. Nu este inflamabil, nu este exploziv, nu oxidează.

   

  Mod de actiune:

  Comod Superstar 50 SG se aplica primavara, postemergent de la stadiul de trei frunze nedesfacute si pana cand ligula frunzei stindard devine vizibila (BBCH 13-39). Cele mai bune rezultate se obtin la aplicarea postemergenta timpurie, cand buruienile sunt mici si au o crestere activa.

   

  Mod de utilizare:

  Inainte de utilizare, asigurati-va ca echipamentul de erbicidat este curatat de urmele de erbicide folosite anterior si ca este calibrat pentru a aplica volumul si presiunea de pulverizare recomandate.

  Aplicati 30 g/ha in 200 - 400 de litri de apa, cu pulverizare mede (BCPC). Pentru a asigura o acoperire uniforma a frunzisului buruienilor, evitati vibratiile masinii in timpul erbicidarii. Dupa utilizare, echipamentul de erbicidat trebuie sa fie bine curatat.

  Pregatirea solutiei: umpleti pe jumatate rezervorul masinii cu apa curata si porniti agitatorul. Adaugati cantitatea necesara de produs in rezervor si lasati sa se disperseze complet. Clatiti ambalajele goale, cu ajutorul dispozitivului de clatire al masinii sau manual de trei ori. Apa rezultata din spalare se toarna in rezervorul masinii. Umpleti rezervorul cu apa pana la nivelul necesar. Agitatorul va ramane pornit pe timpul erbicidarii. Solutia se aplica imediat dupa preparare. La efectuarea amestecurilor mai multor produse, se vor respecta instructiunile de pe etichetele acestora.

  Decontaminarea echipamentului de stropit: imediat dupa utilizare, toate echipamentele de stropit si hainele contaminate, trebuie bine spalate si curatate pentru a preveni orice urma de Comod Superstar 50 SG ramasa in pulverizator si afectarea culturilor tratate ulterior cu acest echipament. Lichidul contaminat rezultat in urma curatarii, trebuie sa fie eliminat in conditii de siguranta in conformitate cu reglementarile locale. Se curata bine si se decontamineaza masina de erbicidat, folosind un amestec de hipoclorit de sodiu si de potasiu sau solutie de amoniac, dupa care se clateste cu apa.

   

  Doze recomandate:

  • Grau, Orz de toamna, Orz de primavara:

  Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate

  Doza: 30 g/ha

  Stadiul de aplicare: BBCH 13-39 (3 frunze ale culturii, pana cand ligula frunzei stindard devine vizibila)

  Buruieni combatute:

  Buruieni foarte sensibile: Rocoina (Stellaria media), Romanita de cimp (Anthemis arvensis), Patrunjelul cainelui (Aethusa cynapium), Gascarita (Arabidopsis thaliana), Cornut (Cerastium spp.), Spalacioasa (Senecio vulgaris)

  Buruieni sensibile: Mac (Papaver rhoeas), Albastrita (Centaurea cyanus), Musetel nemirositor (Matricaria inodora), Nu - ma - uita (Myosotis arvensis), Opaita (Silene alba), Pungulita (Thlaspi arvense), Soparlita (Veronica spp.)

  Buruieni moderat sensibile: Sugel (Lamium purpureum), Voinicica (Descurainia sophia), Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris), Mustar salbatic (Sinapis arvensis), Urzica moarta (Lamium amplexicaule), Piciorul - cocosului (Ranunculus sardous), Trei - frati - patati (Viola tricolor)

    

  Specificatii:

  Tip produs

  Erbicid

  Brand

  Solarex

  Denumire

  Comod SuperStar

  Substanta activa  

  Tribenuron-metil

  Ambalaj

  30 gr

  Perioada de aplicare  

  Postemergent

  Cultura

  Grau

  Orz

  Actiune produs            

  Contact

  Buruieni combatute  

  Rocoina,

  Romanita de camp,

  Patrunjelul cainelui,

  Gascarita,

  Spalacioasa,

  Mac,

  Albastrita,

  Musetel nemirositor,

  Nu ma uita,

  Opaita,

  Pungulita,

  Soparlita,

  Sugel,

  Voinicica,

  Traista ciobanului,

  Mustar salbatic,

  Urzica moarta,

  Piciorul cocosului,

  Trei Frati Patati,

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie