• Fosa septica ecologica tricamerala 6-8persoane - 3000litri cu tub dren si folie geotextila

  Scrie o recenzie

 • Vandut si livrat de Adiss S.A.

  local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 3550.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Fosa septica ecologica tricamerala H2OK, recomandata pentru locatii unde numarul de utilizatori frecventi este de 6-8 persoane. Solutie compacta, se instaleaza subteran si se realizeaza din polipropilena. . Fosele H2OK au decantor Imhoff si separator de grasimi incluse, se vidanjeaza mult mai rar decat o fosa clasica si sunt produse conform standardului SR EN 12566-1:2016.

   

 • Descriere produs

  FOSA SEPTICA ECOLOGICA TRICAMERALA  6-8 PERSOANE, 3000 LITRI

  !!!Inclus in pret acest set: 15 ml tub drenaj 110mm, folie geotextila si aerisire dren

  Fosa septica ecologica tricamerala H2OK, recomandata pentru locatii unde numarul de utilizatori frecventi este de 6-8 persoane. Solutie compacta, se instaleaza subteran si se realizeaza din polipropilena. Fosele H2OK au decantor Imhoff si separator de grasimi incluse si se vidanjeaza mult mai rar decat o fosa clasica

  Fosele septice ecologice H2OK sunt cea mai accesibila varianta in situatia in care nu aveti aces la un sistem de canalizare. Fosele H2OK sunt compacte si se instaleaza subteran, sunt extrem de convenabile si in situatia in care dispuneti de spatiu limitat. Materialul din care realizam aceste Fose Septice Ecologice (Polipropilena – PP-C) este extrem de fiabil, rezistent si 100% reciclabil.

  Principiul de functionare pe care se bazeaza fosele ecologice este cel al vaselor comunicante, acestea fiind compuse din trei camere de decantare gravitationala, care au rolul de a separa materiile solide de cele lichide.

  Apa intra in primul compartiment al fosei, unde se realizeaza decantarea primara, sau separarea namolului primar de lichide. Grasimile se vor ridica la suprafata apei deoarece sunt mai putin dense decat aceasta si vor forma un strat de spuma. Namolul primar se va depune pe fundul compartimentului, de unde va fi, ulterior, vidanjat. Datorita lipsei oxigenului din interiorul fosei, in acest prim compartiment incepe descompunerea anaeroba a materiilor organice din namolul sedimentat. Decantarea namolului primar duce la marirea capacitatii de stocare, astfel rezultand o necessitate de vidanjare mult redusa decat in cazul solutiilor clasice.

  Apa separata de namolul primar trece in al doilea compartiment, unde este prevazut un decantor Imhoff, care actioneaza in acelasi timp si ca separator de grasimi, deoarece nu permite trecerea stratului de grasime de la suprafata apei sa treaca mai departe. Datorita formei conice procesul de sedimentare  secundara are un grad mai ridicat de eficienta iar depunerile odata decantate nu mai sunt tulburate de fluxul de apa ce intra in decantor.

  In cel de-al treilea compartiment, cel de limpezire secundara, are loc un nou proces de sedimentare a elementelor solide ramase in apa si o noua separare a grasimilor care nu au putut fi retinute in compartimentele anterioare. Din acest ultim compartiment, apa separata este eliminata intr-un sistem de drenaj, de unde va fi dispersata in sol.

  Procesele de decantare si descompunere anaeroba care au loc in interiorul fosei ecologice H2OK duc la evacuarea unei ape curate, care nu va avea impact negative asupra mediului inconjurator. 

  Sistemul de drenaj este necesar pentru a facilita procesul de decantare si evacuarea apei curate in natura, fără afectarea mediului înconjurător. Acesta este compus fie din tuburi din polipropilena fie din tuneluri de percolare, special prevăzute pentru cazurile in care nu dispuneți de suficient spațiu pentru realizarea unui sistem clasic de drenaj.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie