• Fungicid Kumulus DF, 1 Kg, Basf

  11797
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 23.10 lei
  +
  in stoc
  ⚠️ ATENȚIE! Termen de livrare 5-7 zile
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Fungicid Kumulus DF - 300 g

  Substanta activa: sulf 80%

  Formulare: granule dispersabile in apa

  DESCRIEREA PRODUSULUI

  Kumulus DF este un fungicid pe baza de sulf cu actiune multi-site si cu risc scazut de aparitie a rezistentei. Acesta combate fainarea la vita de vie, mar si castraveti, are actiune de contact si prin vapori, stimuleaza cresterea plantelor prin efectul pozitiv asupra fotosintezei si are o actiune secundara impotriva acarienilor.

  Combate fainarea ardeiului (Leveillula taurica), fainarea cucurbitaceelor (Sphaerotheca fuluginea) la castraveti, fainarea marului (Podosphaera leucotricha), fainarea piersicului (Sphaerotheca pannosa var. persicae) si fainarea  vitei de vie (Uncinula necator)

  Recomandări de aplicare:

   Aplicați preventiv tratamentele cu fungicidul Kumulus  DF, înainte de atacul făinării, respectiv înainte ca infecția să se instaleze. Pentru viță de vie, produsul se aplică în doza recomandată de 0,3%, de la apariția primelor frunze, până la începutul coacerii (stadiile BBCH 15-81). Puteți repeta tratamentele la intervale de până la 7-14 zile, în funcție de gradul de intensitate a atacului. Totodată, puteți aplica produsul în amestec cu fungicidul Polyram® DF 0,2 % pentru combaterea concomitentă și a manei viței de vie.

  Timpul de pauză pentru vița de vie este de 28 de zile.

   Pentru cultura de măr, Kumulus  DF se aplică în doza omologată de 0,3%, de la stadiul de urechiușe, până când fructele au jumătate din mărimea finală (stadiile BBCH 10-75). Repetați stropirea merilor la aproximativ 7-10 zile. Puteți aplica fungicidul în amestec cu Polyram  DF (în doza de 0,25%), pentru combaterea concomitentă a rapănului.

   Pentru cultura de castraveți, puteți folosi Kumulus  DF în doza recomandată de 0,4%, de la formarea lăstarilor laterali și până la coacere (stadiile BBCH 21-89). Tratamentele se aplică la un interval de 7-10 zile.

  Timpul de pauză pentru cultura de castravete este de 3 zile.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie