• Fungicid Microthiol Special, 30 grame, Cerexagri

  11344
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 3.14 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Microthiol Special este un fungicid pe baza de sulf, ce actioneaza prin contact asupra bolilor foliare si agentilor patogeni avand efect preventiv si curativ.
  Fungicidul Microthiol Special se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fiind usor dispersabil in apa si cu o culoare maro deschis.

  Produsul contine ca substanta activa sulf micronizat in doza de 80%.

  Microthiol Special se aplica prin stropiri foliare cu volum normal si nu trebuie sa lipseasca din programele de combatere integrata a bolilor din culturile agricole. La temperaturi ridicare sulful poate cauza fenomene de fitotoxicitate. Nu aplicati produsul la temperaturi de peste 30-32 grade Celsius.

  Microthiol Special fiind aplicat, in general, impotriva bolilor foliare, timpul de pauza este de 4-21 zile de la aplicare.


  Fungicidul Microthiol Special este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor folosite in Romania. Pentru siguranta, consultati specialisti in protectia plantelor din zona.


  Mod de intrebuintare:

  Produsul se recomanda a se folosi in culturile ce sunt afectate de fainare. Ca mod de aplicare se foloseste aplicarea foliara, putand fi aplicat cu instalatii de stropit tractate, cu atomizoare sau cu vermorele. In calculul dozei folosite ne vom folosi de tabelul de mai jos.

  In general, vom dizolva 30 - 40 grame Microthiol Special in 10 litrii de apa sau 300 - 400 grame Microthiol Special in 100 litrii apa.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie