• Humeco 200 g

  41
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 70.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Humeco este un stimulator de crestere natural si ecologic, formulat pe baza de acizi humici si fulvici, imbogatit cu microelemente.

  Mod de aplicare:
  Prin aplicare directa la sol sau foliar la tratamentul semintelor si in combinatie cu produse de protectie a plantelor.

  Efectul produsului:
  -          Reduce tensiunea superficiala si creste permeabilitatea membranelor celulare din radacini imbunatatind absorbtia cu nutrienti minerali.
  -          Mareste rezistenta frunzelor pentru diferite substante active aplicate foliar
  -          Imbunatateste starea de sanatate a plantei si creste imunitatea acesteia, astfel tratamentele fitosanitare pot fi reduse.
  -          Mareste procesul de fotosinteza si stimuleaza acumularea de clorofila in partile verzi ale plantei.
  -          Protejeaza tesuturile si este folosit ca agent antistress la tratamentele foliare cu diferite produse de protectie a plantelor.
  -          Amelioreaza efectele negative care se produc din cauza timpului nefavorabil cum ar fi : grindina, gerul sau seceta
  -          Stimuleaza sinteza si acumularea de substante in plante si determina cresterea acestora, avand un efect favorabil asupra productiei si a calitatii.
  Aplicat pentru tratamentul semintelor:
  -          Activeaza germinatia si cresterea plantelor dupa rasarire mai ales cand este utilizat pentru tratamentul semintelor.
  Aplicat ca si tratament la sol:
  -          modifica legaturile cu argila si reorganizeaza microelementele astfel solul isi creste calitatea si permeabilitatea.
  -          Sporeste activitatea microorganismelor din sol, acestea au o activitate mai buna, se aprovizioneaza mai bine cu apa si elemente nutritive.
  -          In solurile nisipoase humatii imbunatatesc capacitatea de schimb cationic cu efecte favorabile asupra levigarii apei si a elementelor nutritive.
  -          In perioada de seceta are capacitatea de a retine  apa in sol. Substantele humice pot absorbi cantitati mari de apa (de pana la 7 ori volumul propriu) pe care le cedeaza radacinilor plantelor.
  -          Mediaza deteriorarea sau inactivarea  substantelor toxice (fenolii, antibioticele,pesticidele).
  -          Regleaza pH-ul solului, determinand tamponarea solului atat in cazul solurilor acide, cat si in cazul solurilor bazice.
  -          Reduce activitatea fitotoxica a metalelor grele, cu ionii acestora si formeaza compusi insolubili stabili, care ajuta la protejarea plantelor si a mediului de actiune a acestora.
  -          Mediaza solubilizarea si mobilitatea unor elemente nutritive (N,P,K, Fe, etc.), determinand astfel absorbtia mai rapida a acestora in radacinile plantelor
  -          Influenteaza activitatea microorganismelor din sol, determinand cresterea numarului total de bacterii, micromicete si fungi utili, stimuland astfel procesele de mineralizare a resturilor vegetale si de acumulare de materie organica.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie