• Insecticid Draker RTU 1 L si Kothrine WG 20 gr anti gandaci, plosnite, purici, tantari

  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • PL: 124.00 lei
  107.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Insecticid K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.
  Este conditionat sub o forma speciala de granule dispersabile in apa, ce favorizeaza o remanenta prelungita, si este oferit utilizatorilor intr-un ambalaj monodoza, pentru o utilizare cat mai facila si economica.
  Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lase urme vizibile dupa aplicare, nu este inflamabil si este comercializat intr-un ambalaj reciclabil.
  K-Othrine WG 250 manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste, tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi, urechelnite, paduchi de carte, paianjeni, furnici etc.
  Datorita concentratiei ridicate de substanta activa (deltamethrin) si calitatii acesteia, este recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru aplicari reziduale cu remanenta sporita impotriva tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile (meningita, malaria, etc.).
  K-Othrine WG 250 actioneaza prin contact si prin ingestie, penetrand extrem de rapid stratul protector de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.
  Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

  K-Othrine WG 250 are o remanenta de 10 pana la 12 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.
  La exterior remanenta produsul este direct influentata de conditiile meteo nefavorabile (ploaie, roua, soare puternic, etc)

  Doza: 10 g K-Othrine WG 250/10 litri apa/ 200 m²

  * In caz de infestare masiva producatorul recomanda dublarea dozei.

  Daunatori vizati: gandaci de bucatarie, omizi, purici, plosnite, paianjeni, furnici, muste, tantari, viespi, molii

  Instructiuni de aplicare:

  Pentru combaterea insectelor zburatoare (muste,tantari):

  Fiind un insecticid de contact, pentru un tratament eficient si rapid se recomanda sa se aplice solutia pe toate suprafetele pe care se pot aseza insectele zburatoare.
  In interior, se vor trata tavanele, peretii (preferabil de la o inaltime de 0.5 m in sus), zonele de acces pentru daunatori (canturile usilor, ferestrelor), suprafetele aflate in vecinatatea imediata a surselor de iluminat, zonele ascunse si, doar in ultima instanta, podeaua.
  In  exterior, se va insista asupra cailor de acces pentru daunatori, asupra suprafetelor aflte in vecinatatea imediata a surselor de iluminat, precum si pe vegetatia aflata pe o raza de minim 10m in jurul cailor de acces (produsul nu este fitotoxic).

  Pentru combaterea plosnitelor:

  Se va trata, cu mare atentie, intreaga suprafata disponibila a locatiei (exceptand tavanele), insistandu-se pe suprafetele textile (canapele, scaune, fotolii, cuverturi, saltele, covoare), inclusiv zona de material solid (lemn, plastic, metal, etc) utilizata ca suport pentru aceste textile, mobilierul, parchetul, zonele de imbinari (plinte, trasee de cabluri), toate zonele greu accesibile (colturi, imbinarile corpurilor de mobilier, interiorul dulapurilor, zonele de scurgere).
  Tratamentele se vor efectua cu solutie suficienta pentru a penetra cele mai fine fisuri ale suportului pe care sunt aplicate (beton, lemn, etc) si de a ramane acolo cateva minute. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de plosnite. Tratamentul se repeta dupa un interval de 10-14 zile, timp in care larvele ramase eclozeaza.

  Pentru combaterea gandacilor:

  In interior, se vor trata podelele, peretii (preferabil de la o inaltime de 1 m in jos), zonele greu accesibile, umede, calde si intunecoase, unde este cel mai probabil a se afla gandacii si a-si forma cuiburile (zona tevilor de scurgere, in spatele aparaturii electrocasnice, zonele de depozitare a alimentelor, zonele in care se pastreaza – temporar – gunoiul).
  Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de gandaci; acestea se pot urmari cautand urme de dejectii  (puncte negre minuscule), oua, larve sau concentratii mai mari de 5-10 indivizi adulti intr-un singur punct.

  Compozitia insecticidul: 100 g de K-Othrine WG 250 contine 25 g (25%) deltamethrin si coformulanti pana la 100g.

  Ambalaj: pliculete predozate 20g (unidoza).

  Draker RTU 1 l este un insecticid – acaricid sub forma de lichid microincapsulat, gata de folosire.

  Are un spectru larg de actiune si o persistenta pe termen lung.

  Formula contine tetrametrina care are o actiune insecticida cu efect de impact si cipermetrina, care reprezinta efectul rezidual, optimizat prin microincapsulare. De fapt, microcapsulele au rolul de a proteja substantele active si de a asigura eliberarea treptata a acestora.

  Utilizarea produsului determina eliminarea insectelor prezente in momentul aplicarii si previne aparitia unor infestari ulterioare pentru o perioada de 2-3 saptamani.

  Produsul este eficient in combaterea puricilor, capuselor, gandacilor de bucatarie, a furnicilor, acarienilor, paianjenilor, pestisorilor de argint si a altor insecte taratoare ce infesteaza mediile interne si externe ale constructiilor si cladirilor.

  Este eficient si in combaterea insectelor zburatoare precum tantari (inclusiv tantarul tigru), muste, tauni, viespi si musculite.

  Utilizarea produsului Draker RTU

  Poate fi folosit in:

  • Locuinte
  • Depozite
  • Hoteluri
  • Scoli
  • Spitale
  • Cladiri publice
  • Spatii de industrie alimentara
  • Grajduri
  • Se poate aplica pe garduri vii si pe peluze.

  Se distribuie uniform in locurile in care sunt prezente insectele sau prin care pot trece insecte, in special la colturi, fisuri, locuri de imbinare, plinte, in spatele si sub mobilier, in spatele si sub aparatele electrocasnice, sub chiuvete.

  Pentru combaterea furnicilor, se distribuie in special in locurile de trecere: glafuri, praguri, pervazuri, balcoane, colturi.

  Pentru combaterea tantarilor, se vor trata gardurile vii si zonele verzi din preajma locului de petrecere a timpului.

  1000 ml solutie trateaza o suprafata de 40 – 60 metri patrati.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie