• Isokat Junior - aparat anti insecte, anti muste anti tantari cu lampi UV

  62300
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 83.31 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Aparat anti insecte cu lampi uv,ideal pentru combaterea mustelor,combaterea tantarilor in exterior si interior datorita grilajului supratensionat cu care electrocuteaza insectele

  Cum functioneaza:

  Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.
  Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.

  Instalare:

  Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.
  Recomandam pozitionarea aparatului la o inaltime de 1.5 - 3 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara.
  Alimentarea se face la 220V. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON. Puteti folosi aparatul pe toata durata anului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.

  Aplicabilitate:

  Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, pe balcon, etc., oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.
  Designul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil.

  Specificatii tehnice:

  Suprafata acoperita: pana la 80 mp
  Lampa: 1x4 Watt UV Lamp
  Alimentare: 220-230V / 50Hz
  Tensiunea gratarului: 900 - 1100 V / 30mA
  Consum: 5W

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie