• LADYBUG WSP, Insectosupresor natural curativ, doza pentru 100 mp, 100 g

  CHRD-PREMIUM-LADYBUG
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 35.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Un insectosupresor natural este conceput să reducă numărul sau impactul dăunător al insectelor într-un anumit ecosistem sau într-o anumită cultură.

   

  LADYBUG WSP este un insectosupresor natural curativ formulat pe bază de H3BO3, cu un efect extrem de puternic împotriva principalilor dăunători (afide, tripși, musculițe, omizi) din culturile de legume, pomi fructiferi și viță de vie.

  Acidul boric are proprietăți insecticide și este considerat o alternativă naturală la insecticidele chimice sintetice. Mai mult, H3BO3 poate avea un efect pe termen lung asupra dăunătorilor. Acesta poate afecta reproducerea și dezvoltarea insectelor, reducând astfel populațiile acestora în timp.

   

  DOZE RECOMANDATE

  Legume, pomi fructiferi, viță de vie: 100 g în 10-15 litri de apă / 100 metri pătrați Aplicați de câte ori este nevoie, în caz de atac.

   

  CONȚINUT

  Acid boric (H3BO3) 20%

  (Mg3Si4O10(OH)2) 80% 

   

  INGREDIENT ACTIV - CHEIA ECO PENTRU O CULTURĂ PROTEJATĂ - LUPTA ÎMPOTRIVA AFIDELOR, MUSCULIȚELOR, TRIPȘILOR ȘI OMIZILOR DIN CULTURILE DE LEGUME ȘI FRUCTE

  • ACID BORIC

  Acidul boric este un element chimic esențial pentru dezvoltarea și creșterea sănătoasă a plantelor. Borul, prezent în compoziția acidului boric, este implicat în procesele fiziologice ale plantelor, cum ar fi metabolismul carbohidraților și sinteza proteinelor. Prin urmare, aplicarea corectă a acidului boric poate asigura un aport adecvat de bor pentru plantele legumicole și pomicole, contribuind la o creștere sănătoasă și productivă.

  Prin asigurarea unui nivel adecvat de bor, se poate obține o creștere optimă a plantelor, o înflorire abundentă și, desigur, o producție bogată de fructe și legume. Acidul boric poate îmbunătăți calitatea și dimensiunea fructelor, ajutând la formarea corespunzătoare a acestora și la prevenirea deformărilor.

  Acidul boric este un compus natural și nu prezintă riscuri semnificative pentru mediul înconjurător. Nu este toxic pentru oameni și animale în dozele recomandate și nu poluează solul sau apa. Prin utilizarea acestui compus, se poate evita impactul negativ asupra ecosistemului și se poate promova o agricultură durabilă.

  Acidul boric poate juca un rol important în protecția plantelor împotriva bolilor și stresului. Borul contribuie la creșterea rezistenței plantelor la infecțiile fungice și bacteriene, prin stimularea sistemului lor de apărare naturală. De asemenea, acesta poate ajuta plantele să facă față stresului abiotic și poate spori capacitatea plantelor de a rezista și de a depăși condițiile nefavorabile.

  Acidul boric are proprietăți insecticide puternice și poate acționa ca un agent de contact și ingestie împotriva dăunătorilor. Când dăunătorii vin în contact cu acidul boric, acesta interferează cu sistemul lor respirator, digestiv sau nervos, ducând la moartea lor. Astfel, acidul boric poate fi utilizat pentru a controla o gamă largă de dăunători, cum ar fi afidele, musculițele, tripșii, omizile și alții.

  Utilizarea prelungită a pesticidelor chimice poate duce la dezvoltarea rezistenței dăunătorilor la aceste substanțe, ceea ce reduce eficacitatea tratamentelor. Acidul boric, fiind un compus diferit de pesticidele sintetice, poate contribui la minimizarea riscului de dezvoltare a rezistenței în rândul dăunătorilor. Utilizarea acidului boric în rotația pesticidelor poate spori eficacitatea generală a controlului dăunătorilor.

  Acidul boric poate oferi o opțiune de control a dăunătorilor care are un impact redus asupra albinelor și altor polenizatori benefici. Acesta poate fi aplicat selectiv, în zonele afectate de dăunători, minimizând expunerea polenizatorilor la acest compus și reducând riscul asupra polenizării și producției de fructe.

   

  Patru motive pentru care  folosești LADYBUG WSP, Insectosupresor natural curativ:

  1. Control eficient al dăunătorilor -> Produsele insectosupresoare sunt concepute pentru a combate și controla eficient dăunătorii care pot afecta culturile de legume, pomi fructiferi și viță de vie. Acestea pot fi utilizate pentru a ține sub control o gamă largă de dăunători precum afidele, gândacii, molii, ploșnițele, acarienii și altele. Prin aplicarea corespunzătoare a acestor produse, se poate reduce populația dăunătorilor și se pot preveni daunele cauzate culturilor.

  2. Prevenirea răspândirii bolilor -> Unii dăunători pot fi vectori pentru diverse boli ale plantelor, care pot afecta negativ recolta. Prin controlul și reducerea populației dăunătorilor, se poate diminua și riscul de răspândire a bolilor. Aceasta contribuie la menținerea sănătății plantelor și la obținerea unor recolte de calitate superioară.

  3. Minimizarea utilizării pesticidelor chimice -> Produsele insectosupresoare pot reprezenta o alternativă naturala și sustenabilă față de pesticidele chimice. Ele pot oferi o opțiune mai sigură și mai prietenoasă cu mediul înconjurător pentru controlul dăunătorilor. Prin utilizarea acestor produse, se poate reduce dependența de pesticidele chimice și se poate minimiza impactul negativ asupra mediului, biodiversității și sănătății umane.

  4. Protejarea investiției și reducerea pierderilor -> Agricultura este o activitate cu investiții semnificative, iar atacul dăunătorilor și al bolilor poate duce la pierderi financiare considerabile. Aplicarea la timp a tratamentelor insecticide protejează investiția făcută în culturi, reducând riscul de pierdere a recoltelor și asigurând obținerea unui profit satisfăcător.

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie