• Pachet Mospilan Oil 10 L Apa (Mospilan 20SG 3G+TOIL 50 ML)

  CHRD00077
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 6.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Pachetul de ulei horticol Mospilan Oil este compus din insecticidul Mospilan 20 SG (omologat pentru tratamentul de iarna in doza de 0,450 kg per hectar) si adjuvantul Toil (folosit in concentratie de 0,5%).
  Compozitie: acetamiprid + ulei vegetal
  Formulare: granule solubile+ulei

  Caracteristicile MOSPILAN OIL:
  - Actiune complexa asupra daunatorilor
  Efectul asupra daunatorilor este de otravire prin ingestie sau penetrare in corpul insectei; de acoperire uniforma a oualor si larvelor si distrugerea acestora prin otravire sau asfixiere si de imobilizare a formelor larvare. Intrucat scutul protector al larvelor paduchelui din San Jose este din ceara, insecticidele simple nu il pot penetra si nu au capacitatea de a omori insecta.

  - Protectie de lunga durata
  Prin distrugerea formelor hibernante se inlatura atacul si daunele produse pomului la inceputul vegetatiei. Astfel se creeaza economii in programul de tratamente cu insecticide, prin eliminarea altor tratamente ulterioare ce ar trebui facute daca nu s-ar combate insectele hibernante prin tratamentul cu MOSPILAN 20 SG + Toil.

  - Selectivitate inalta asupra faunei utile
  Reteta MOSPILAN 20 SG + Toil este prietenoasa cu mediul. Prin tratamentele conventionale, odata cu daunatorii, sunt afectate cateodata si insectele folositoare. Crearea inca de la inceputul perioadei de vegetatie a unui dezechilibru in ecosistem, prin inlaturarea pradatorilor si parazitilor naturali, poate avea ca rezultat inmultirea rapida a insectelor nedorite si implicit indesirea tratamentelor de combatere a lor.

  - Nefitotoxic pentru pomi
  Se stie ca uleiul mineral este foarte asfixiant si nu se poate folosi dupa pornirea pomilor in vegetatie. Cu Mospilan OIL perioada de efectuare a tratamentelor este mult mai mare.

  Recomandari de utilizare:
  - Tratamentul cu MOSPILAN 20 SG + TOIL se aplica la sfarsitul repausului vegetativ-inceputul dezmuguritului, corespunzator fazelor fenologice de “urechiuse de soarece” la mar si de “buton verde” la prun. Temperatura aerului trebuie sa fie mai mare de +4°C, iar cantitatea de solutie folosita la hectar va fi intre 1000-1500 L, in functie de talia pomilor.
  - Doza de utilizare este de 0,450 kg/ha Mospilan 20 SG + 0,5% Toil. Pentru gradini, unde tratamentul se face cu pompe mici de spate, intr-o cantitate de 10 litri apa se vor adauga 3g Mospilan si 50 ml Toil.
  - Amestecul se poate face direct in rezervorul pompei de stropit. Se pune pana la jumatate apa, se adauga cantitatea de Toil, apoi se adauga MOSPILAN 20 SG si se completeaza rezervorul cu apa, pana la umplere.
  - Se va urmari o acoperire cat mai uniforma a ramurilor si tulpinii, fara a produce siroiri.

  Pachete Mospilan Oil:
  - Intr-o cantitate de 10 litri apa se vor adauga 3g Mospilan si 50 ml Toil.
  - Intr-o cantitate de 50 litri apa se vor adauga 15g Mospilan si 250 ml Toil.
  - Intr-o cantitate de 100 litri apa se vor adauga 30g Mospilan si 500 ml Toil.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie