• Pachet promotional adjuvant Silwet Top, 1 litru, 10 litri + 2 litri GRATIS

  10949
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 2145.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Silwet GOLD este un adjuvant de ultima generatie din categoria organosiliconilor numiti ,,super-spreaders". Acestia imbunatatesc absorbtia la nivelul stomatelor prin reducerea tensiunii active a solutiilor apoase. Drept urmare, solutia in care s-a adaugat Silwet  GOLD patrunde mult mai usor si mai repede in interiorul partilor verzi ale plantelor ducand in final la un mai bun efect al produselor din amestec.

  Silwet GOLD asigura o patrundere deosebit de rapida in frunze a oricarui partener din amestec imbunatatind semnificativ efectul acestuia.

  DOZE SI RECOMANDARI

  Silwet GOLD este recomandat a se aplica in concentratii cuprinse intre 0,01 si 0,15 % in functie de culturi, volumul de solutie folosit si partenerii din amestec.

  Pentru culturile de camp doza uzuala este de 0,1 l/ha in 100-200 l apa.

  Concentratiile de 0,15% se folosesc pentru amestecurile cu produse sistemice sau erbicide totale neselective. Pentru amestecurile cu produse de contact se recomanda folosirea in concentratii cuprinse intre 0,01% si 0,1% in functie de culturi.

  Marirea dozei de Silwet GOLD sau cresterea volumului de apa nu imbunatateste acoperirea ci dimpotriva poate determina scurgerea solutiei de pe frunze.

  Amestecul de mai multe produse pesticide si ingrasaminte foliare aditivat cu adjuvantul Silwet® GOLD poate provoca arsuri fitotoxice, verificati intotdeauna compatibilitatea produselor si efectuati un test de fitotoxicitate.

  Intotdeauna cititi cu atentie recomandarile de pe eticheta inaintea utilizarii produsului!

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie