• Pachet promotional Erbicid Nicozea OD, 1 litru, 6 bucati + 6 bucati GRATIS

  10939
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 697.82 lei
  +
  in stoc
  ⚠️ ATENȚIE! Termen de livrare 5-7 zile
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Dozaj: 0.8 l/ha

  Erbicid graminicid selectiv pentru porumb folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene precum si a unor dicotiledonate.

  Dupa aplicare este absorbit de buruieni prin frunze si partial prin radacini.

  Nu este influentat de ploile ce survin la 4 ore dupa aplicare si nu are efect remanent pentru cultura urmatoare.

  Buruienile combatute: costrei din rizomi si din seminte (Sorghum halepense); Pir (Agropyron repens); Iarba barboasa (Echinochloa crus-galli) –inainte de infratit; mohor (Setaria viridis); Meisor (Digitaria sanguinalis).

  Buruieni combatute partial: Stir (Amaranthus retroflexus); loboda salbatica (Chenopodium album); Zarna (Solanum nigrum); Iarba rosie (Polygonum persicaria); Ciumafaia (Datura stramonium); Turita (Gallium aparine); Rocoina (Stellaria media); Traista ciobanului (Capsela bursa pastoris); Ridiche salbatica (Raphanus raphanistrum); Mustar salbatic (Sinapis arvensis)

  Combate numai buruienile rasarite. Nu se recomanda aplicarea produsului atunci cand cultura de porumb este slab dezvoltata sau trece printr-o perioada de stres. Combaterea se poate face printr-o singura aplicare sau prin doua.

  O singura aplicare cu 0,8 l/ha se va face atunci cand se urmareste combaterea numai a buruienilor monocotiledonate anuale. Acestea sa fie in stadiul de 2-4 frunze (inainte de infratire).

  Cand se doreste combaterea costreiului din rizomi si a altor buruieni graminee perene, doza utilizata va fi de 1 -1,5 l/ha.

  Doua aplicari: prima cu 1,0 l/ha inaintea fazei de infratire a gramineelor, iar a doua cu 0,5 l/ha la reinfestare, dupa 2-3 saptamani.

  Este de preferat ca la aplicarea erbicidului, cultura de porumb sa nu depaseasca stadiul de 4-6 frunze.

  Cantitatea de apa utilizata pentru un hectar poate fi cuprinsa intre 200 – 400 l in functie de performantele masinii de tratat. Produsul se poate aplica si in amestec cu un erbicid pentru combaterea buruienilor dicotiledonate in vegetatie.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie