• Pachet tehnologic complet 10 ha paioase, contine 20L biostimulator Carbon 50, 10 doze biostimulator organic cu efect antifungic Palladin WSP, 10 plicuri Erbicid Helmstar 75WG

  CHRD-PACHP-2023
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • PL: 1390.00 lei
  695.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Pachetul tehnologic complet 10 ha paioase, contine: 

  20L biostimulator Carbon 50

  10 doze biostimulator organic cu efect antifungic Palladin WSP

  10 plicuri Erbicid Helmstar 75WG 

  Descriere produse conținute în pachet:

  CARBON 50

  Carbon 50 este un biostimulator nemicrobian formulat pe bază de leonardită și are în compoziția sa cantități foarte ridicate de acizi humici și materie organică.

  Prin conținutul său, produsul se prezintă ca fiind un biostimulator excepțional pentru toate tipurile de culturi agricole vegetale deoarece asigură necesarul de nutrienți organici pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă a plantelor.

  Carbon 50 este un fertilizant 100% ecologic și poate fi folosit fără restricții de aplicare.

  Aplicat prin fertigare (picurare la rădăcină) stimulează sistemul radicular să dezvolte noi perișori absorbanți și ajută totodată la valorificarea nutrienților din sol. Acizii humici conținuți în produs susțin și promovarea dezvoltarea aparatului radicular, aparatului foliar, sporește inflorescențele, contribuie majora la legarea rodului și participă în mod direct la procesul de fotosinteză. Aplicat în dozele recomandate asigură o creștere sănătoasă a plantelor.

  Conținut declarat:

  50% materie organică, acizi humici și fulvici: 35%, enzime vegetale și vitamine

  microelemente, pH: 9,1 

  Modalitate de aplicare:

  Cereale, porumb, floarea soarelui, rapiță: 1L-2L / ha în 200-400 litri de apă

  Lucernă, trifoi: 1L / ha în 200-400 litri de apă

  Legume în câmp: 2-3L / ha în 200-400 litri apă / Fertigare: 1L în 500 litri apă

  Pomi și arbuști fructiferi: 3-5L / ha în 500-1000 litri apă / ha

  Viță de vie: 3-5L / ha în 500-1000 litri apă / ha 

   

  PALLADIN WSP

  PALADIN WSP este un biofertilizant, imunostimulator și bioprotector formulat pe bază de microorganisme cunoscute a fi extrem de importante atât pentru culturile vegetale, cât și pentru microflora benefică din sol.

  PALADIN WSP are în compoziția sa Trichoderma Harzianum spp., cunoscută a fi biofertilizant natural, dar și o ciupercă antagonistă față de zeci de factori patogeni cunoscuți a fi extrem de virulenți în culturile de cereale, legume, fructe, dar și în viticultură, respectiv pomicultură / cultivarea arbuștilor fructiferi. În conținutul produsului se găsesc cantități optime de B. Licheniformis și Ascophylum Nodossum, care contribuie de asemenea la deblocarea nutrienților din sol, dezvoltarea rădăcinii plantelor, asigurarea micronutrienților necesari creșterii și dezvoltării, fixării azotului pe rădăcini și biostimulării culturilor vegetale și protecției împotriva factorilor patogeni.

  Metoda de aplicare:

  Cereale, oleaginoase: 100g în 150-200 litri de apă / ha

  Conținut:

  T. Harzianum 1 x 10^9 ufc/g

  B. Licheniformis 1 x 10^9 ufc/g

  P. Fluorescens 1 x 10^9 ufc/g

  Ascophyllum Nodossum 1%

  Culturi agricole: cereale, oleaginoase

  HELMSTAR 75 WG

  Helmstar 75WG este un erbicid eficient, in doze mici de aplicare. Ingredientul activ este absorbit mai intai prin frunzele plantelor, inhiband rapid cresterea buruienilor sensibile.

  Dupa 1-3 saptamani de la aplicare, frunzele buruienilor sensibile au un aspect clorotic si se ajunge in final la moartea buruienilor.

  Helmstar 75WG are viata reziduala scurta in sol si nu are nici un efect asupra recoltei. Conditiile de vreme calda si umeda maresc eficienta, in timp ce conditiile de vreme rece si uscata micsoreaza influenta produsului.

  Mod de utilizare:
  Postemergent:

  Se aplica primavara, inainte de aparitia frunzelor tipice la cereale. Cel mai indicat moment de aplicare este in timpul cresterii buruienilor, dupa aparitia primelor 2 frunze, iar pentru Cirsium arvense si Helianthus annuus cand ating inaltimea de 10-15 cm.
  Se folosesc 100 pana la 400 l de apa la hectar.

  Se va aplica dispersia pe culturile vecine. In acest sens, nu se va aplica atunci cand bate vantul. De asemenea, nu se va aplica atunci cand se prevad ploi in urmatoarele 3 ore, intrucat acestea ar putea reduce eficienta produsului. 
  Helmstar 75WG va fi folosit o data pe sezon, intr-o doza care sa nu depaseasca 20 g/ha.

  Pregatirea solutiei:
  Se va umple jumatate de pulverizator cu apa, se adauga cantitatea necesara de Helmstar 75WG, apoi se umple pulverizatorul cu apa, agitand amestecul. Se continua agitarea in timpul operatiunii de pulverizare, pentru a mentine produsul in suspensie.
  In cazul unui amestec, se dizolva mai intai Helmstar 75WG si apoi se adauga celalalt produs in pulverizator. La amestecarea produsului se recomanda efectuarea unui test, pe o zona mica, inainte de aplicarea generala pe camp.

  Rotatia culturilor:
  Graul si orzul (orzoaica) pot fi replantate oricand, dupa aplicarea produsului. Sfecla de zahar si rapita pot fi plantate la 60 de zile, iar orice alte culturi la 45 de zile de la aplicarea Helmstar 75WG.

  Compatibilitati:
  Produsul este compatibil cu majoritatea pesticidelor si ingrasamintelor foliare. A nu se folosi impreuna cu malation, intrucat se va deteriora recolta. Pe timp de seceta, amestecurile cu insecticide fosfato-organice pot produce ingalbenirea temporara a culturii. Nu se va utiliza produsul in solutii lichide de ingrasaminte, cu un pH mai mic de 3.

  Spectru de combatere:
  Buruieni dicotiledonate anuale: Agrostemma githago (neghina), Anthemis spp. (musetel de camp), Bifora radians (buruiana pucioasa), Brassica Nigra (mustar negru), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Chenopdium spp (loboda salbatica), Chrysanthemum segetum (vetricea), Cirsium arvense (palamida), Diplotaxis spp (puturoasa), Galeopsis tetrahit (lungurica), Galium aparine (turita), Helianthus annuus (floarea soarelui samulastra), Lactuca serriola (salata salbatica), Lamium spp (urzica), Matricaria spp. (musetel salbatic), Papaver rhoeas (mac), Polygonum spp (iarba rosie), Ranunculus spp (piciorul cocosului), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Silene conica (Pansele), Sinapis arvensis (mustar salbatic), Sisymbrium spp. spp. (brincuta, galbenea), Spergula arvensis (hrana vacii), Stellaria media (rocoina), Thlaspi arvense (pungulita), Viola spp. (trei frati patati).

  Buruieni rezistente: Convolvulus arvensis (volbura), Fumaria officinalis (fumarita).

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie