• Pachet tratament ulei horticol 10 L

  5946104003354
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 15.00 lei
  indisponibil
 • Descriere produs

  Pachetul Mospilan 20 SG + Toil este destinat tratamentelor de iarna in pomicultura pentru combaterea paduchilor testosi, in special a Paduchelui din San Jose, acarienilor si afidelor, aflati in stadiul de oua sau larve hibernante.

  Continut pachet:

  1 plic Mospilan 20 SC de 3 g

  1 flacon Toil 50 ml

  Date tehnice Pachet MOSPILAN OIL


  • Substanta activa: acetamiprid 200 g/kg + ulei vegetal

  • Formulare: Granule solubile + ulei  Omologari Pachet MOSPILAN OIL


  Mar, Prun

  Daunatori: Paduchele din San Jose (Qudraspidiotus perniciosus spp.), larve hibernante, Acarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) - oua de iarna, Afide (Aphis spp.) - oua de iarna

  Doza: Mospilan 0,45 kg/ha + Toil 0,5%, Tratament iarna  Mod de actiune Pachet MOSPILAN OIL


  Mospilan combate cu mare eficacitate paduchii testosi, in special Paduchele din San Jose, atat prin imobilizarea acestora, dar si prin penetrarea scutului protector. De asemenea are efect asfixiant asupra oualor de acarieni, afide si cotari. Amestecul Mospilan 20 SG + Toil nu produce fitotoxicitate pomilor indiferent de faza de vegetatie la momentul aplicarii.

  Toil este un adjuvant special creat pentru a imbunatati actiunea pesticidelor cu care se utilizeaza in combinatie. Eficacitatea de lunga durata, de peste 30 de zile, ajuta la o reducere a tratamentelor fata de produsele conventionale. Este selectiv si nu afecteaza fauna utila.  Mod de utilizare Pachet MOSPILAN OIL


  Tratementul cu Mospilan 20 SG + Toil se aplica la sfarsitul repausului vegetativ-inceputul dezmuguritului (faza de „urechiuse de soarece“ la mar si de „buton verde“ la prun).

  Temperatura aerului trebuie sa fie mai mare de +4°C, iar cantitatea de solutie folosita la hectar intre 1.000-1.500 Litri, in functie de talia pomilor (cantitatea de TOIL difera in functie de volumul de apa). Se va urmari o acoperire cat mai uniforma a ramurilor si tulpinii, fara a produce siroiri.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie