• Descriere produs

  NOCURAT

  Raticid-Momeala pe baza de DIFENACOUM

  Compozitie:
  100 de grame de produs contin:

  Difenacoum ...........................0,005 g
  Denatonium Benzoat ................0,001g
  substante atractive pana la .........100g

  Caracteristicile produsului:
  NOCURAT - este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci,sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant(DIFENACOUM).
  Ingerarea unei singure bucati cauzeaza, in scurt timp, moartea oricarui rozator , fara a creea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate. acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantelor, indirect, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.
  Rozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucomba.
  Datorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi, uleiuri si zahar) si potentiatorilor de arome, NOCURAT poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birouri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale. La fel de bine poate fi utilizata si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli  mai putin atractive nu au dat rezultatele scontate in lupta cu rozatoarele.

  Mod de utilizare:
  Dupa ce ati verificat zona infestata, alegeti anumite locuri in care veti plasa momelile, cate 40 g de produs pentru sobolani si, respectiv 20-30 g de produs pentru soareci, in apropiere de gaurile de intrare in galerie, de-a lungul traseelor pe care se deplaseaza, precum si in locurile cu cea mai mare rata de frecventare. Evitati manipularea produsului fara manusi de protectie.

  ANTIDOT SPECIFIC : Vitamina K1!

  Efectul raticidului se face simtit dupa circa sapte zile de la data aplicarii acestuia.
  Momelile trebuie plasate in interiorul unui container specializat, care va fi fixat in mod corespunzator, in asa fel incat sa permita numai accesul animalelor din grupul tinta si cu evitarea, pe cat posibil, a imprastierii momelii in mediul ambiant. La fiecare 2-3 zile veti proceda la verificarea cantitatilor de otrava in locurile stabilite, completand cantitatile lipsa, dupa nevoie. Pe toata durata tratamentului, zona trebuie semnalata corespunzator cu panouri de avertizare.

  Ambalaj:
  Galeata -pasta 5 kg
  Cutie - pasta 10 kg
  Cutie 100 plicuri - pasta 100 g
  Cutie 50 plicuri - pasta 200 g
  Cutie - parafina 10 kg
  Cutie 100 plicuri - parafina 100 g
  Cutie 50 plicuri - parafina 200 g.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie