• Descriere produs

    Dimensiunea - 90x200cm Material : polipropilen Montajul se face usor , cu ajutorul a 2 carlige cu care este deja prevazuta sina de plastic ( partea superioara a perdelei ) – perdeaua este furnizata asamblata . Materialul sau de baza este fibra de polipropilena rezistenta la UV, care permite utilizarea pe termen lung chiar si in locuri insorite si este complet reciclabila. Datorita materialului, este silentios si moale la atingere. Recomandat : apartamente , case de vacanta , separare , decorare spatii interioare . Tine mustele si praful sa nu intre in interior Aceasta poate fi folosita in spatii decorate clasic sau modern . Se spala cu apa calduta si sapun . Atentie!: perdelele sunt fabricate din material termoplastic , deci nu le expuneti in apropiere sau langa surse de caldura . In timpul depozitarii si transportului perdeaua se poate imboti , dar acest lucru nu afecteaza calitatea ei . Dupa montare , dupa 1-2 saptamani isi recapata forma . Dorim sa va atragem atentia asupra faptului ca, datorita caracteristicilor echipamentelor fotografice si a setarilor diferite ale monitoarelor de calculator, culorile prezentate nu sunt intotdeauna realiste!

    Ustensile vase si diverse accesorii de bucatarie care iti vor face viata mult mai usoara se regasesc in catalogul nostru Handy KitchenServ. Pasiunea de a gati se savarseste cu grija iubire si cu ajutorul ustensilelor si accesoriilor de calitate. Bucataria ta e un adevarat atelier de creatie si inspiratie unde gasesti tot ce ai nevoie ca sa iti faci treaba mai usoara atunci cand gatesti pentru cei dragi.

    Este de stiut ca atunci cand prepari o masa pentru ca preparatele sa fie fara defect nu sunt importante numai vasele in care gatesti sau farfuriile in care servesti. O importanta majora o au si ustensilele folosite si accesoriile pentru servirea mesei. Suntem siguri ca nu veti avea regrete dupa achizitia unuia sau mai multor articole din aceasta gama pregatita special pentru pasionatii de cooking.

    Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie