• Descriere produs

  Pompa de stropit manuala, Pandora GF-0637 de calitate superioara are o capacitate de umplere de 16 l si este potrivita pentru distribuirea convenabila a lichidelor in cantitati mai mari. Prin urmare, este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradinile mari ale caselor, a livezilor si a viilor.

  Calitatile excelente de transportare ale pompei de stropit purtata in spate cu curelele pentru umar captusite si forma care protejeaza spatele au ca rezultat o munca stilata si confortabila in gradina.

  Tija telescopica de stropit cu duza metalica reglabila este practica si permite o raza mare de utilizare.

  Manevrarea si utilizarea pompei de stropit purtata in spate Comfort este optimizata de manerul integrat pentru transport, de orificiul mare de umplere cu filtru si de suportul tijei de stropit.

  Practica - Pompa de stropit purtata in spate este potrivita pentru utilizarea pe stanga sau pe dreapta.

  Accesorii: 3 duze, 2 garnituri, 1 curea transport.


  Specificatii tehnice:
  Volum recipient solutie: 16 litri
  Tip pulverizare: ceata/jet
  Tip produs: Pompa de stropit manuala
  Presiune de lucru: 2-4 bari
  Numar bucati per set: 5
  Numar de bucati per bax: 5
  Material rezervor: Plastic
  Lungime lance: 100 cm
  Lungime furtun: 120 cm
  Dimensiuni 2: 38x52.5x18.5 cm
  Brand: Micul Fermier
  Accesorii: 3 duze, 2 garnituri, 1 curea transpor

  Uneltele sau sculele sunt esentiale in toate activitatile pe care le facem atat profesionale cat si sub forma de hobby. Industria a evoluat foarte mult iar pe piata au aparut o multitudine de unelte in orice domeniu care sa ne face munca si viata mai usoara. In colectia de produse "FarmGarden AgroTrade" se regasesc o gama larga de articole pentru gradina ferma casa bricolaj ateliere auto etc. Acestea sunt deja testate si folosite de mult pe piata din Romania reprezentant o alegere foarte buna pentru aceste domenii de utilizare avand in vedere raportul foarte bun dintre pretul si calitatea oferita fiind deja recomandate de multi utilizatori care le-au incercat cu incredere.

  Fie ca este vorba de curatarea resturilor din curte sau gradina de sapat pe camp sau de recoltat de taiat lemne sau orice tip de lucrare este intotdeauna util sa aveti unealta potrivita pentru fiecare activitate. In oferta noastra veti descoperi o gama foarte variata si larga de articole pentru fiecare tip de sarcina. Fenomenul DiY - Do It Yourself se potriveste cel mai bine in tara noastra de aceea am cautat sa va oferim cele mai bune si mai accesibile produse din acest domeniu pentru ca dumneavoastra sa puteti finaliza cu usurinta si cu pasiune proiectele pe care vi le propuneti. Sunt produse recomandate atat pentru profesionisti cat si pentru proiectele de hobby ale fiecaruia.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie