• Rodenticid Ratisol 2.5 Bloc Cerat - 300 gr.

  IFTRATISOL25BC300GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 17.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Ratisol Bloc Cerat este o momeală rodenticidă gata de utilizare bazată pe un anticoagulant activ, cunoscut sub numele de Brodifacoum, eficient împotriva Şoarecelui de casă (Mus musculus) şi a Şobolanului cenuşiu (Rattus norvegicus), chiar şi după o singură ingestie.

   

  Substante active:

  • Brodifacoum - 0,0025 gr.
  • Denatonium Benzoate - 0,001 gr

  Formulare: Bloc cerat

 • Descriere produs

  Ratisol Bloc Cerat este o momeală rodenticidă gata de utilizare bazată pe un anticoagulant activ, cunoscut sub numele de Brodifacoum, eficient împotriva Şoarecelui de casă (Mus musculus) şi a Şobolanului cenuşiu (Rattus norvegicus), chiar şi după o singură ingestie.

   

  Substante active:

  • Brodifacoum - 0,0025 gr.
  • Denatonium Benzoate - 0,001 gr

  Formulare: Bloc cerat

   

  Ratisol Bloc Cerat are o formularea ce constă într-un bloc de parafină atractiv pentru speciile de rozătoare indicate. Produsul nu avertizează şi nu generează suspiciuni privind ceilalţi membri ai populaţiei rozătoare.

  Ratisol Bloc Cerat conţine o substanţă amară pentru a preveni ingerarea accidentală de către copii.

  Ratisol Bloc Cerat poate fi utilizat în şi în jurul clădirilor, cum ar fi case, pivniţe, garaje, spaţii de depozitare şi grădini private. Organisme ţintă: Şoarecele de casă (Mus musculus), atât pentru populaţia tânără cât şi pentru adulţi, şobolanul cenuşiu (Rattus norvegicus), atât pentru populaţia tânără cât şi pentru adulţi.

   

  Mod de actiune:

  Ratisol Bloc Cerat este o momeală gata de utilizare sub forma unui bloc de parafină, care se foloseşte exclusiv în recipiente pentru momeală protejată (staţii de intoxicare) protejate de agenţii atmosferici, de ingerarea speciilor nevizate şi de dispersia în mediu. Indicaţii pentru utilizare şi avertizare: înainte de utilizare, citiţi şi urmaţi instrucţiunile de pe ambalajul produsului, precum şi informaţiile care însoţesc produsul sau care sunt furnizate la punctul de vânzare. Luaţi în considerare şi mecanisme de control ne-chimice (de exemplu, capcanele cu lipici) înainte de a utiliza produsele rodenticide cu substanţe anticoagulante. îndepărtaţi sursele de hrană uşor accesibile de la rozătoare (de exemplu, boabe de cereale sau resturi alimentare). De asemenea, nu curăţaţi zona infestată chiar înainte de tratament, deoarece acest lucru perturbă nu numai populaţia rozătoarelor, ci face mai dificilă acceptarea momelii. Recipientele (Staţiile de intoxicare) cu momeală trebuie amplasate în imediata vecinătate a locurilorîn care activitatea rozătoarelor a fost verificată anterior (de exemplu, alei, adăposturi pentru păsări, căile de acces pentru intrarea animalelorîn grajduri, pivniţe etc.). Unde este posibil, fixaţi containerele cu momeală securizate pe teren sau pe alte structuri.

  NU plasaţi produsul la îndemâna copiilor, a păsărilor, a animalelor de companie, a animalelor de fermă şi a altor animale neţintă. Aşezaţi produsul departe de alimente, băuturi şi hrana pentru animale, precum şi de unelte sau suprafeţe care pot intra în contact cu produsul. Nu introduceţi recipiente de momeală în apropierea sistemelor de scurgere a apei deoarece momeala poate intra în contact cu apa. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul utilizării produsului. Spălaţi mâinile şi pielea expusă direct după utilizarea produsului. La sfârşitul perioadei de tratament eliminaţi momelile sau recipientele rămase care conţin momeli. Periculos pentru fauna sălbatică.

   

  Mod de utilizare:

  Utilizarea în clădiri, pentru controlul Şoarecelui de casă (Mus musculus): Plasaţi 20-40 g de Ratisol Bloc Cerat per container, egală cu 1 -2 momeli sub formă de blocuri parafinate gata de utilizare de 20 de grame fiecare. în cazul în care este necesar să introduceţi mai multe recipiente, plasaţi-le la o distanţă de aproximativ 10-15 metri unul de altul dar în orice caz nu la mai puţin de 5 metri. Containerele trebuie inspectate la fiecare 2-3 zile la începutul tratamentului şi apoi cel puţin săptămânal. Acest lucru se face pentru a verifica integritatea containerului, consumul de momeală, şi, eventual, pentru a elimina carcasele rozătoarelor. Când este necesar, completaţi momeala. Utilizarea în interiorul clădirilor, pentru controlul Şobolanului cenuşiu (Rattus norvegicus): Aplicaţi 100-200 g de Ratisol Bloc Cerat egală cu 5-10 momeli sub formă de blocuri parafinate gata de utilizare de 20g fiecare. în cazul în care avem o suprafaţa mai mare şi sunt necesare mai multe containere, acestea se plasează la o distanţă de aproximativ 10-15 metri unul de celălalt dar în orice caz nu la mai puţin de 5 metri.Recipientele trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la începutul tratamentului şi apoi cel puţin săptămânal. Acest lucru este de a verifica integritatea containerului, consumul de momeală, şi, eventual, pentru a elimina carcasele rozătoarelor. Când este necesar, completaţi momeala.

  Utilizarea în exterior în jurul clădirilor:

  Pentru controlul şobolanului gri (Rattus norvegicus). Aplicaţi 100-200 g de Ratisol Bloc Cerat egală cu 5-10 momeli sub formă de blocuri parafinate gata de utilizare de 20g fiecare. în cazul în care avem o suprafaţă mai mare şi sunt necesare mai multe containere, acestea se plasează la o distanţă de aproximativ 10-15 metri unul de celălalt dar în orice caz nu la mai puţin de 5 metri. Recipientele trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la începutul tratamentului şi apoi cel puţin săptămânal. Acest lucru este de a verifica integritatea containerului, consumul de momeală, şi, eventual, pentru a elimina carcasele rozătoarelor. Când este necesar, completaţi momeala.

   

  Specificatii:

  Tip produs

  Rodenticid

  Producator

  Solarex

  Denumire

  Ratisol 2.5 Blocuri Cerate

  Ambalaj

  300 gr.

  Substanta activa

  Brodifacoum,

  Benzoat de denatonium

  Spectru daunatori

  Șoarecele de casă (Mus musculus)

  Șobolanul cenușiu (Rattus norvegicus)

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie