• Set 3 pastile si lumanari, rezerve pentru felinarul indepartare tantari Swissinno Mosquito Stop Lantern, actiune 12h

  1 232
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 44.99 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Set 3 pastile si lumanari, rezerve pentru felinarul indepartare tantari Swissinno Mosquito Stop Lantern, actiune 12h


  Setul de pastile si lumanari se utilizeaza la felinarul de indepartare a tantarilor de la Swissinno pentru functionarea corespunzatoare a acestuia. Nu folosi alte feluri de pastile/lumanari.


  O pastila este eficienta timp de 4 ore si pe o raza de 20 mp. Substanta activa din pastila este eliberata in aer atunci cand este incalzita de o lumanare si indeparteaza tantarii. Pentru a descuraja copiii si animalele care intentioneaza sa manance pastila, aceasta contine o substanta amara, numita BITREX.


  Informatii importante despre pastile:

  - Tine copiii la distanta de acest set;

  - Ingredientul activ este 500 mg d-Alletrina (21,5%). Daca il inghiti, consulta imediat un medic si arata-i ambalajul sau eticheta;

  - Pentru uz doar in spatiile exterioare, ca protectie impotriva tantarilor (Insecticid). Foloseste biocizii cu grija si doar conform indicatiilor;

  - Atentie: Foarte toxic pentru mediul acvatic si cu efecte pe termen lung.


  Este important sa arunci pastilele folosite in mod corespunzator si sa te asiguri ca ele nu ajung in mainile copiilor, nici nu sunt mancate de animalele de companie.


  Cum se utilizeaza:

  1. Scoate pastila din ambalajul sau.

  2. Pune felinarul pe o suprafata stabila si aseaza pastila in spatiul de deasupra felinarului.

  3. Aprinde lumanarea si pune-o in interiorul felinarului. Inchide usa felinarului cu atentie. Misca cu foarte mare atentie felinarul atunci cand lumanarea este aprinsa.

  Se recomanda utilizarea manusilor cand manevrezi pastila.


  Pentru a finaliza utilizarea felinarului, deschide usa acestuia si stinge lumanarea. 


  Cand inlocuiesti pastila, asigura-te ca lumanarea este stinsa si ca felinarul este rece. Nu lasa niciodata chibrituri in interiorul felinarului dupa ce ai aprins lumanarea.


  ATENTIE!

  Nu inspira vaporii eliminati de pastila. Spala-te pe mana cu apa din abundenta dupa manevrarea pastilei. Foloseste felinarul cu pastila doar in exterior sau intr-un loc foarte bine ventilat. In cazul in care ai inhalat vapori, este necesar sa te deplasezi intr-un loc cu aer proaspat unde te poti odihni si intr-o pozitie in care poti respira bine. A nu se lasa la indemana copiilor. Foloseste manusi cand arunci pastila utilizata. Spala-te pe maini dupa utilizarea unei pastile. Nu folosi felinarul cu pastila in interior. Este toxica pentru albine. Nu folosi mai mult de doua pastile pe zi. Tine felinarul cu pastila departe de mancare. Nu folosi altfel de pastile/lumanari decat cele furnizate de Swissinno.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie