• Solutie anti cartite 50ml

  ASFX
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 6.99 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Prezentul standard de firma reprezinta norma interna de fabricatie a produsului de uz gospodaresc denumit comercial ASFIX ce are la baza fabricatiei solutia apoasa sub forma de conservant alimentar cu concentratie de 4-5% dioxid de sulf, concentratia de dioxid sulf asigurand efectul de diminuare a concentratiei de oxigen din spatiile subterane si supraterane.

  Odata cu diminuarea concentratiei de oxigen apare efectul de asfixiere pentru vietuitoare obligandu-le pe acestea sa migreze. Produsul sub forma lichida si avand concentratia de 4-5% dioxid de sulf este ambalat intr-un flacon cu capacitatea de 50 ml si prevazut cu picurator asigurat cu capac etans.

  Pentru utilizare se desface capacul si se introduce in galeria rozatoarelor cu picuratorul indreptat in jos spre galerie. Dupa introducerea flaconului ASFIX in galerie gura acesteia se va acoperi cu pamant urmand ca continutul din flacon sa fie eliminat prin picurare iar prin volatilizarea dioxidului de sulf din continutul solutiei are loc diminuarea concentratiei de oxigen din galerii provocand efectul de asfixiere ce va genera migrarea rozatoarelor.            

  Caracteristici tehnice ale produsului: 
  Aspect: Solutie translucida, limpede , fara sediment
  Concentratie: 4-5% SO2 
  Densitate relativa: 1,032-1,034 kg/ cm3 
  Temperatura de pastrare: maxim 27 grade Celsius 
  Doza de utilizare: 1 flacon/galerie 
  Termen de valabilitate: 24 de luni 

  Produsul de uz gospodaresc ASFIX  sub forma de solutie se ambaleaza in recipienti tip pet, polietilena, polipropilena in capacitati de 50 ml  fiind baxate in folii termocontractibile si depozitate pe europaleti in spatii acoperite foarte bine aerisite, ferite de sursa de caldura si foc.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie