• SOLUTIE CUPRICA ANTI INGHET PENTRU POMI SI VITA DE VIE - 1 L.

  IFITO1583394703351158_568
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 35.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  SOLUȚIE CUPRICĂ ANTI-ÎNGHEȚ ce a fost conceput pentru protejarea culturilor de viță de vie, pomicultură, legumicultură, cereale și plante tehnice, împotriva temperaturilor negative în perioada premergător intrării în vegetație și până în faza de înflorit.

  Produs pentru uz agricol ce conține microelementele Carbon 8%, Cupru 1 %, Sulf solubil 0.6%, Azot 3% și care la momentul prezent este utilizat ca aditiv folosit în rețetele fitosanitare pentru priză la plantă a produselor de contact (zeamă bordeleză, Sulfomat 80 PU, Captomat 50 PU, Polisulf TIP MIF). Acest produs are o anume vâscozitate ce permite diminuarea volatilității soluțiilor de stropit și implicit majorarea cu minim 3 zile a perioadei de remanență a acestor produse de contact. Totodată datorită materiilor prime ce sunt utilizate (în principal glicerina farmaceutică) și al simbiozei dintre microelementele ce fac obiectul rețetei produsului aditiv Soluție Cuprică Antiîngheț Tip MIF au fost create condiții tehnice și de comportament ce asigură o buna protecție la scăderi bruște de temperatură în perioada de repaos vegetativ a plantațiilor de viticultură, pomicultură, sau a culturilor însămânțate în toamnă (grâu, rapiță). După intrarea în ușoară vegetație a plantațiilor de pomicultură și viticultură dar si a culturilor de legume de câmp se poate utiliza Soluție Cuprică Antiîngheț Tip MIF împreună cu tratamentele fitosanitare sau amendări ale plantațiilor cu îngrășăminte foliare asigurând o protecție sigură la diminuări de temperaturi. Recomandăm a fi utilizate următoarele proporții între produsul comercial si soluția de stropit:

  – Utilizând 2% din produsul comercial obținem o rezistență la temperaturi negative de până la -4 până la maxim -5°C

  – Utilizând 3%din produsul comercial obținem o rezistență la temperaturi negative de până la -6° maxim -7°C

  – Utilizând 5% din produsul comercial obținem o rezistență la temperaturi negative de până la -8° maxim -9°C

  – Utilizând 10% din produsul comercial obținem o rezistență la temperaturi negative de până la -18° maxim -23°C

  Produsul Soluție Cuprică Antiîngheț Tip MIF având în compoziția sa materii prime total biodegradabile nu influențează negativ în nicio situație asupra dezvoltării ulterioare a plantelor dacă sunt respectate dozele stabilite de producător și formulator. Produsul este perfect compatibil cu toate fungicidele, insecto -fungicidele și îngrășămintele fabricate de SC Mifalchim Group SRL și pot fi utilizate și în solarii în perioada cu temperaturi scăzute aplicându-se atât pe plantă cât și pe sol. Produsul Soluție Cuprică Antiîngheț utilizat în concentrație de 2% poate fi consumat în rețetele fitosanitare și în perioada de vară când sunt posibile variații mari de temperatură între noapte și zi, ceea ce creează posibilitatea eliminării efectului de stres de cultură.

  La momentul prezent Soluție Cuprică Antiîngheț Tip MIF se testează în laboratoarele și terenurile agricole ale ICPA București pentru a fi omologat ca RO Îngrășământ cu calități și de rezistență la temperaturi scăzute punându-se în valoare microelementele principale Carbon, Azot, Sulf și Cupru, microelemente foarte necesare dezvoltării plantelor și protejării acestora împotriva diferiților agenți patologici.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie