• SPADA WSP, Insecticid și fungicid natural pentru legume, fructe, pomi fructiferi și viță de vie, doza pentru 1000 mp, 175 g

  CHRD-PREMIUM-SPADA
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 50.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Un insecticid natural este un produs care este conceput să controleze și să elimine insectele dăunătoare care afectează aceste plante, într-un mod natural și prietenos pentru mediu. Acesta este formulat utilizând ingrediente naturale și non-toxice, fără a conține substanțe chimice sintetice sau pesticide nocive. De asemenea, un fungicid natural este un produs conceput pentru a preveni și trata infecțiile fungice care pot afecta aceste plante. Acestea sunt formulate utilizând substanțe naturale care inhibă creșterea și dezvoltarea ciupercilor patogene, fără a fi dăunătoare pentru plante sau mediul înconjurător. Insecticidele și fungicidele naturale sunt opțiuni preferate în grădinăritul durabil, deoarece oferă o alternativă mai sigură și mai prietenoasă pentru mediu, comparativ cu produsele chimice sintetice. Acestea ajută la menținerea biodiversității, la protejarea solului și la promovarea unui echilibru natural sănătos în ecosistemul plantelor.

   

  Temperatura de depozitare: 5-25 grade Celsius, ferit de razele soarelui și de îngheț

  Valabilitate: 60 de luni de la data fabricației

   

  SPADA WSP este un insectosupresor și antifungic natural formulat pe bază de H3BO3 și CuSO4, cu un efect extrem de puternic împotriva unui spectru larg de boli și dăunători care pot apărea de-a lungul stadiilor de vegetație ale legumelor și culturilor fixe. Produsul are o formulă echilibrată care asigură protecția pe termen lung împotriva insectelor precum afidele, musculițele, viermii, moliile și fluturii, și protejează cu succes împotriva bolilor precum făinarea, mana, mucegaiul, putregaiul și monilioza. SPADA WSP este la bază un fertilizant EU din categoria PFC 1, CMC 1. Acesta asigură, de asemenea, corecția deficiențelor de bor, respectiv, cupru, prezentându-se ca un agent de sporire a înfloririi și un stimulator de coacere natural.

   

  DOZE RECOMANDATE

  Legume în câmp și solarii: 175 g în 100 - 150 litri apă / 1000 metri pătrați SAU 18 g în 10 —15 litri apă / 100 metri pătrați

  Culturi fixe (pomi, arbuști fructiferi și viță de vie): 175 g în 100 litri apă / 1000 metri pătrați

   

  CONȚINUT

  Acid boric (H3BO3) 50%

  Sulfat de cupru (CuSO4) 25%

  Silicat de magneziu hidratat (Mg3Si4O10(OH)2) 25%

   tabelspada

   

  INGREDIENTE ACTIVE

  • ACID BORIC

  Acidul boric este un element chimic esențial pentru dezvoltarea și creșterea sănătoasă a plantelor. Borul, prezent în compoziția acidului boric, este implicat în procesele fiziologice ale plantelor, cum ar fi metabolismul carbohidraților și sinteza proteinelor. Prin urmare, aplicarea corectă a acidului boric poate asigura un aport adecvat de bor pentru plantele legumicole și pomicole, contribuind la o creștere sănătoasă și productivă.

  Acidul boric poate juca un rol important în protecția plantelor împotriva bolilor și stresului. Borul contribuie la creșterea rezistenței plantelor la infecțiile fungice și bacteriene, prin stimularea sistemului lor de apărare naturală. De asemenea, acesta poate ajuta plantele să facă față stresului abiotic și poate spori capacitatea plantelor de a rezista și de a depăși condițiile nefavorabile.

  Prin asigurarea unui nivel adecvat de bor, se poate obține o creștere optimă a plantelor, o înflorire abundentă și, desigur, o producție bogată de fructe și legume. Acidul boric poate îmbunătăți calitatea și dimensiunea fructelor, ajutând la formarea corespunzătoare a acestora și la prevenirea deformărilor.

  • SULFATUL DE CUPRU

  Sulfatul de cupru este utilizat pe scară largă pentru controlul și prevenirea bolilor fungice care afectează culturile legumicole și pomicole prin inhibarea dezvoltării și propagării fungilor, protejând culturile împotriva deteriorărilor și pierderilor în producție.

  Pe lângă acțiunea sa asupra fungilor, sulfatul de cupru este eficient și în combaterea bacteriilor patogene. Aceasta este deosebit de importantă în culturile legumicole și pomicole, unde bacteriile cauzatoare de boli pot afecta recolta și calitatea fructelor și legumelor. Prin aplicarea sulfatului de cupru, se poate reduce răspândirea și impactul bacteriilor dăunătoare, asigurând astfel o protecție eficientă pentru culturile agricole.

  Un avantaj semnificativ al sulfatului de cupru este durabilitatea sa în timp. După aplicare, acesta rămâne pe suprafața plantelor și în sol, oferind o protecție îndelungată împotriva infecțiilor fungice și bacteriene. Aceasta reduce necesitatea unor tratamente frecvente și asigură o protecție pe termen lung pentru culturile agricole.

  În tratarea culturilor legumicole și pomicole, sulfatul de cupru are și un rol preventiv important. Prin aplicarea sa în etapele incipiente ale dezvoltării plantelor sau înainte de apariția bolilor, se poate preveni răspândirea și infestarea acestora. Astfel, se reduce riscul de afectare a culturilor și se asigură o creștere sănătoasă și productivă.

   

   

  SECRETELE UNEI RECOLTE SĂNĂTOASE? 

  SPADA WSP, Insecticid și fungicid natural pentru legume, fructe, pomi fructiferi și viță de vie

  • Controlul daunelor provocate de insecte > 

  Insectele pot cauza daune semnificative plantelor legumicole și pomilor fructiferi, hrănindu-se cu frunzele, tulpinile, flori și fructele acestora. Aceste daune pot duce la scăderea randamentului și calității recoltelor. Aplicarea insectofungicidelor ajută la controlul populațiilor de insecte dăunătoare, reducând semnificativ daunele și protejând astfel culturile.

  • Prevenirea și controlul bolilor >

  Bolile fungice pot fi devastatoare pentru culturile agricole. Ciuperci patogene, cum ar fi mucegaiul, făinarea și putregaiul, pot cauza putrezirea frunzelor, tulpinilor și fructelor, reducând astfel calitatea și cantitatea recoltelor. Aplicarea tratamentelor fungicide ajută la prevenirea și controlul bolilor, protejând plantele de atacul fungilor și asigurând o producție sănătoasă.

  • Maximizarea randamentului și calității recoltelor >

  Prin utilizarea tratamentelor insecticide și fungicide, se asigură o protecție eficientă a plantelor, permițându-le să se dezvolte în condiții optime. Controlul dăunătorilor și al bolilor asigură o creștere mai sănătoasă a plantelor, ceea ce se traduce într-un randament mai mare și o calitate superioară a recoltelor. Plantele sănătoase și viguroase au o capacitate mai mare de a produce fructe și legume de calitate superioară.

  • Protejarea investiției și reducerea pierderilor >

  Agricultura este o activitate cu investiții semnificative, iar atacul dăunătorilor și al bolilor poate duce la pierderi financiare considerabile. Aplicarea tratamentelor insecticide și fungicide protejează investiția făcută în culturi, reducând riscul de pierdere a recoltelor și asigurând obținerea unui profit satisfăcător.

   

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie