• SUPERBOR 17,5 % WSG, Fertilizant anorganic solid, doza pentru 500 mp, 100 g

  CHRD-PREMIUM-SUPERBOR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 25.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Fertilizantul anorganic solid pe baza de bor este un tip de îngrășământ care conține bor ca principal ingredient activ. Borul este un element chimic esențial pentru creșterea și dezvoltarea plantelor, deoarece participă la diverse procese metabolice, inclusiv sinteza proteinelor și formarea peretelui celular.
   
   
  SUPERBOR 17,5% WSG - SECRETUL ROADELOR PERFECTE
   

  SUPERBOR 17,5% WSG este un fertilizant anorganic solid pe bază de bor (acid boric - H3BO3), de tip PFC 1, CMC 1, cf. Reg. (CE) 1009/2019 și este format din particule cristaline, pure și solubile în apă. Produsul are o concentrație ridicată de H3BO3 astfel încât să acopere deficiențele de bor din culturile pomicole, legumicole și de viță de vie. Deoarece este solubil în apă, poate fi aplicat prin aspersoare sau pe frunze.

  Borul este elementul esențial care contribuie la formarea inflorescențelor și are un rol fiziologic multiplu, participând la metabolismul plantei ca anion, dar formând și esteri fiziologici activi. De asemenea, acest element stimulează absorbția unor micro și macroelemente necesare dezvoltării viguroase a plantei.

   

  DOZE RECOMANDATE

  Legume (picurare la ră​dă​cină​): 50 g in 150-200 litri de apă​ / 100 metri pătrați​, 2 aplică​ri

  Legume (foliar): 10 g in 10-15 litri apă​ / 100 metri pătrați​

  Pomi fructiferi, viță de vie: 100 g în 50 litri de apă / 500 metri pătrați

  ATENȚIE! Produsul se introduce direct în MET / în bazin, în doza recomandată, fără a se dizolva în prealabil.


  CONȚINUT

  Acid boric (H3BO3) 100 %

  tabelsuperbor

   

  REZULTATE SURPRINZĂTOARE ÎN URMA FERTILIZĂRII CU ACID BORIC A CULTURILOR POMICOLE, LEGUMICOLE ȘI DE VIȚĂ DE VIE

  Prin asigurarea unui nivel adecvat de bor, se poate obține o creștere optimă a plantelor, o înflorire abundentă și, desigur, o producție bogată de fructe și legume. Acidul boric poate îmbunătăți calitatea și dimensiunea fructelor, ajutând la formarea corespunzătoare a acestora și la prevenirea deformărilor.

   

  INGREDIENT ACTIV

  ACID BORIC

  Acidul boric poate juca un rol important în protecția plantelor împotriva bolilor și stresului. Borul contribuie la creșterea rezistenței plantelor la infecțiile fungice și bacteriene, prin stimularea sistemului lor de apărare naturală. De asemenea, acesta poate ajuta plantele să facă față stresului abiotic și poate spori capacitatea plantelor de a rezista și de a depăși condițiile nefavorabile.

  Solurile pot prezenta deficiențe naturale sau dobândite de bor, care pot afecta negativ culturile pomicole, legumicole și de viță de vie. Aplicarea de acid boric ca îngrășământ ajută la suplimentarea cantității necesare de bor în sol și asigură un aport adecvat pentru plante.

  Acidul boric este un compus natural și nu prezintă riscuri semnificative pentru mediul înconjurător. Nu este toxic pentru oameni și animale în dozele recomandate și nu poluează solul sau apa. Prin utilizarea acestui compus, se poate evita impactul negativ asupra ecosistemului și se poate promova o agricultură durabilă.

   

  Fertilizarea cu bor este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă și productivă a culturilor pomicole, legumicole și de vită de vie. Acesta ajută în promovarea diviziunii celulare și creșterii, reglarea metabolismului, susținerea sistemului imunitar al plantelor și îmbunătățește producția și calitatea fructelor.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie