• Tratament Pentru Copaci si Pomi 150 g cu Aplicator Eko-Derma Bros

  1599
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 17.99 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Eko-derma tratament pentru copaci si pomi 150g cu aplicator protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi  si crapaturi (dupa taiere, altoire sau deterioare accidentala). Este folosit pentru a sigila ranile copacilor, protejandu-i astfel de eventualele infectii si promovand vindecarea. Acesta actioneaza prin pastrarea umiditatii in zona respectiva si prin izolarea ei de mediul exterior si implicit de agentii patogeni.

  Deasemenea, plantele pot sangera o cantitate mai mare de seva, lucru nedorit in cazul unui bonsai, deoarece poate consuma o mare parte din resursele copacelului. 

  Ajuta rana sa se vindece mai repede. Se creeaza o acoperire echivalenta unui plasture; acesta nu este un produs de protectie a plantelor, astfel incat poate fi comercializat in orice magazin. Acest produs se utilizeaza la majoritatea speciilor. Singurele exceptii sunt coniferele si cele ce produc latex (specia Ficus). Coniferele produc rasini volatile ce resping insectele si formeaza o bariera intre rana si eventualele maladii criptogamice, iar ficusii produc latex ce actioneaza ca un sigilant natural. In aceste cazuri, nu este necesara aplicarea masticului.

  Masticul se foloseste in cazul ranilor mari (peste 0.5 cm in diametru). Durata de vindecare a acestora este mai mare si sunt expuse la infectii pe o perioada mai lunga de timp.

  Avantajele produsului:

  • efect de plasture protector si eficient
  • poate fi folosit in orice sezon
  • nu este necesara o cantitate mare de produs

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie