• Ulei PAG 46 Cu Uv 250 ml MAGNETI MARELLI 007950025570

  CHRD-UNIV-007950025570
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 60.88 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  - Cantitate: 250 ml
  - Uleiul PAG 46 cu contrast UV este un produs de inalta calitate, care permite utilizarea in sistemele de climatizare cu R134a refrigerant. Este un fluid din o serie de uleiuri sintetice utilizate in sistemele de refrigerare.
  - Se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la caldura, agenti chimici, vascozitate ridicata si rezistenta la oxidare
  - Uleiul are parametri termici foarte buni, care asigura functionarea corespunzatoare a echipamentului in ambele temperaturi sub zero si in conditii de temperatura crescuta.
  - Uleiul pag 46 este compatibil cu refrigerant R134a. 
  - Indicele de vascozitate ridicata si caracteristicile foarte bune permit utilizarea in conditii de siguranta si permit functionarea indelungata si fara probleme a sistemului de climatizare.
  - Capacitatea de curgere are un efect pozitiv asupra vascozitati la temperaturi scazute, asigura ca proprietatile uleiului sunt mentinute chiar si in conditii extreme. Pag Oil este o optiune alternativa de substituire a uleiurilor minerale si Pao, care au fost folosite in variante mai vechi de agent frigorific. Modificarea factorilor mai noi a fost justificata si determinata de impactul negativ al R12 asupra mediului sub forma de epuizare a stratului de ozon. 
  - Uleiul este destinat pentru un tip de agent frigorific numit R134a. Uleiul are, de asemenea, proprietati fluorescente pentru a localiza scurgeri in sistemele de aer conditionat, folosind o sursa de lumina UV.
  - Certificat CE


  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie