• Zahar brut afumat 100 gr

  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 13.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Zahăr afumat, obținut prin afumare naturală cu fum de fag. Este obtinut prin tehnici bazate pe principiul păstrării melasei naturale din trestia de zahăr. Nu este rafinat și datorită acestui fapt pastrează o parte importantă din conținutul natural de melasă.

  Zaharul brut nu conține coloranți sau aditivi alimentari A nu se confunda zahărul brut cu cel brun!

  Zahărul brun este un zahăr rafinat, dar colorat și aromatizat cu ajutorul siropului de caramel sau a melasei adăugate după rafinare. Zahărul brut are tendința să rămână ușor crocant în găteli, ceea ce conferă o textura si un gust aparte. Mai ales cel afumat!

  Este de reținut că zahărul brut conține 85% din cantitate zaharoză, conferind cca. 11 calorii pentru o lingură. Fiind cea mai bună variantă în diete sau cure de slăbire.

  Zahărul afumat este un ingredient delicios! Se poate utiliza în nenumărate combinații de asezonare/marinade.

  Exemple pentru patiserie: glazurarea prăjiturilor carameluri, bomboane de ciocolată, o șuncă de Crăciun, face, de asemenea, fudge delicios, caramel, bomboane de ciocolată, bezele, înghețată, gogoși și delicioasele fructe la grătar. pe piersici la grătar și creme brûlées.

  Exemple pentru gurmazi: glazurarea jamboanelor, a fileurilor de pește crude, în marinade pentru cărnuri sau vegetale, marinade pentru ciuperci sau glazurarea acestora după coacere, în diverse salate de legume, peste fructe.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie