• Agrii Pack Tratament Iarna in Pomicultura - Pentru 10 L de apa

  IFTAGRIIPACKTRATIARNA
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 25.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Agrii Pack Tratament Iarna in Pomicultura este un pachet extrem de important , deoarece prin aplicarea lui reducem rezerva biologică a agenților patogeni, dar și formele hibernante ale insectelor dăunătoare. Pachetul contine: ESTIUOIL, MOSPILAN 20 SG și KUPFEROL.

   

  Substante active:

  • Estiuoil : 790 g/l ulei de parafina
  • Mospilan 20 SG : Acetamiprid 20%
  • Kupferol : Cupru din sulfat de cupru tribazic 190 g/l
 • Descriere produs

  Agrii Pack Tratament Iarna in Pomicultura este un pachet extrem de important , deoarece prin aplicarea lui reducem rezerva biologică a agenților patogeni, dar și formele hibernante ale insectelor dăunătoare. Pachetul contine: ESTIUOIL, MOSPILAN 20 SG și KUPFEROL.

   Substante active:

  • Estiuoil: 790 g/l ulei de parafina
  • Mospilan 20 SG: Acetamiprid 20%
  • Kupferol: Cupru din sulfat de cupru tribazic 190 g/l    

  ESTIUOIL 

  Substanta activa: 790 g/l ulei de parafina

  Cel mai eficient tratament de iarna in pomicultura.

  LIVEZI DE SEMINTOASE (MAR,PAR,GUTUI, MOSMON). Agentul daunator: Quadraspidiotus pernicious  Doza: 0,75-1,0 l/hl (3,75-15 l/ha)

  CITRICE (PORTOCAL, LAMAI, MANDARIN, LIME, GREPFRUT. Agentul daunator: Panonychus citri, Eutetranychus banksi, Tetranychus urticae, Aonidiella aurantii, Doza 1,0-1,5 l/hl (10-30 l/ha)

  LIVEZI DE SAMBUROASE (PIERSIC, NECTARIN, CAIS, PRUN, CIRES). Agentul daunator:Quadraspidiotus pernicious Pseudaulacaspis pentagona. Doza: 0,75-1,0 l/hl (3,75-15 l/ha)  

  MOSPILAN 20 SG

  Substanta activa: Acetamiprid 20%

  Insecticid sistemic cu efect de lunga durata, care combate un spectru larg de daunatori la un numar foarte mare de culturi. Lider pe piata de insecticide din Romania.

  Mod de actiune: Mospilan 20 SG este un insecticid sistemic cu efect de lunga durata, care combate un spectru larg de daunatori la un numar foarte mare de culturi. Lider pe piata de insecticide din Romania.

  Insecticid sistemic si translaminar, cu actiune imediata. Potrivit pentru interventie rapida si eficace. Actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor (ou – larva – adult). Poate fi aplicat in orice perioada din timpul atacului.

  Mod de utilizare: Mospilan 20 SG combate foarte bine un spectru larg de daunatori din principalele culturi agricole. Pentru marirea spectrului de combatere si evitarea crearii formelor rezistente se vor alterna tratamentele cu insecticide din alta grupa chimica (ex. Fury 10 EC).

  Pentru atingerea unei eficacitati maxime a tratamentului, se recomanda utilizarea unor cantitati corespunzatoare de solutie la unitatea de suprafata precum si o buna reglare a aparatelor de stropit.

  Prezinta toxicitate scazuta pentru om, animale si mediu. Este prietenos cu entomofauna utila. Timp de pauza: 3 zile la castraveti si ardei (solarii), 7 zile la cartof si varza, 14 zile la ceapa si pomi.

  KUPFEROL

  Fungicid complex cu actiune de contact si sistemic, omologat pentru combaterea complexului de boli foliare la grau si orz. Poate fi utilizat in agricultura ecologica in acord cu Regulamentul Nr. 834/2007 si cu Regulamentul Nr.889/2008.

  Mod de actiune: Substanta activa din produs este cuprul ionic bivalent (Cu++) care este preluat de sporii ciupercilor in timpul germinatiei si care se acumuleaza pana se atinge doza letala. Opreste dezvoltarea agentului patogen in stadiul de contaminare si previne sporularea acestuia. De aceea, pentru a obtine rezultate excelente produsul trebuie sa se gaseasca pe planta inainte ca sporii sa inceapa sa germineze. Perioada de actiune a produsului este de 7-10 zile.

  Mod de utilizare: Se poate aplica cu toate tipurile de echipamente terestre de stropit. Volumul de solutie ce se aplica pe hectar difera de la o cultura la alta. La vita de vie se recomanda 1000 l solutie la hectar, iar la mar pana la 1500 l solutie/ha. La samburoase se va utiliza o cantitate de 1000 l solutie pe hectar. La vita de vie primul tratament se aplica la avertizare, pana la aparitia primelor simptome de dezvoltare a bolii. Urmatoarele tratamente se repeta la interval de 7-10 zile. Doza recomandata este de 4-5,3 l/ha in 1000 l apa (concentrate de 0,4-0,53%) pentru combaterea manei la vita de vie. Numarul maxim de tratamente este de 6. Pentru tratamentele aplicate la cultura de cartof se va utiliza un volum de apa cuprins intre 300 si 600 l/ha, iar pentru cultura de tomate va fi cuprins intre 300-1000 l/ha in functie de stadiul de dezvoltare al plantelor.

  Compatibilitate: Este compatibil cu un spectru larg de insecticide si fungicide, insa, in cazul utilizarii lui in combinatii necunoscute, se recomanda efectuarea in prealabil a unui test de compatibilitate pe cultura respectiva. Inainte de utilizare, verificati listele de compatibilitate.

  Substanta activa: Cupru din sulfat de cupru tribazic 190 g/l

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie