Despre Chromosome Dynamics

Este o companie completă de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness (IT și AI) în conformitate cu standardele internaționale, cu capital integral românesc și urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusiness-ului.

Chromosome Dynamics, acordă atenție elaborării de soluții inovatoare IT și AI pentru simplificarea monitorizării tuturor proceselor și pentru furnizarea rapidă a cheii succesului în agricultură, la un ”tap„ distanță.

 

Experiența practică și legătura cu dinamica pieței

Ne-au ajutat să devenim cei mai buni, sprijinind astfel clienții cu informații despre piața

sectorului agricol, tendințe, evoluții și evenimente importante.

Avem experiența necesară pentru a oferi asistență în domeniul agroindustriei

internaționale și dezvoltăm soluții IT și AI pentru a oferi experiență personalizată

fiecăruia dintre clienții noștri (B2B, B2C).

 

Pentru că dorința clienților noștri este ca lucrurile să se întâmple rapid, perfect și cu efect maxim, colaborăm cu cei mai buni profesioniști din domeniu și finalizăm fiecare proiect cu succes! Înțelegem fiecare detaliu implicat în buna dezvoltare a unei afaceri din domeniul agricol și, de aceea, ne asigurăm clienții că vom aborda fiecare proiect cu cea mai mare atenție și profesionalism, garantând calitatea serviciilor prin portofolii demonstrabile.

 

Suntem o echipă tânără

Echipa noastră este formată din 14 oameni dedicați și ambițioși (office și logistică), determinați să producă schimbări majore în ceea ce privește dezvoltarea agriculturii atât în România, cât și la nivel global și știm că fără implicarea lor deplină nimic nu ar fi fost posibil.

Suntem o echipă tânără, puternică, profesionistă, experimentată și avem convingerea că vom reuşi să aducem un plus de valoare domeniului în care activăm prin soluţii inovatoare.

Chromosome Dynamics este o companie a viitorului care va reconfigura procesele, soluţiile şi perspectivele agrobusiness-ului.

 

Despre Agrobazar Marketplace

Agrobazar.ro este primul proiect inovator derulat de către Chromosome Dynamics, cu rolul de a furniza clienților o gama completă de produse din zona agroindustrială. AGROBAZAR MARKETPLACE pune la dispoziția utilizatorilor (clienți, consultanți, advertiseri) cele mai puternice instrumente de tip BUY AND MARKETING existente în prezent pe piața globală de agribusiness.

Suntem mândri și susținem, totodată, fermierii pentru munca depusă zilnic pe plaiurile românești și internaționale. Fiecare zi semnifică începutul unui nou proiect și știm că fiecare proiect este realizat cu ambiție și pasiune.

Urmărind recompensarea și menținerea acestei pasiuni, Agrobazar dorește să revoluționeze domeniul agribusiness prin tehnologizarea procesului de vânzare-cumpărare dintre clienți și companiile partenere, cu scopul simplificării și optimizării modului prin care fermierii obțin consultanță, achiziționează produsele necesare și soluționează orice problemă întâmpinată în cadrul fiecărui proiect.

 

Apariții în presă:

https://www.newmoney.ro/a-fost-lansat-primul-marketplace-agroindustrial-multi-vendor-din-romania-intentia-fondatorului-este-sa-listeze-peste-100-000-produse-pana-la-finalul-acestui-an/ 

 

https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/chromosome-dynamics-incheie-un-plasament-privat-de-3-4-milioane-de-20284497 

 

https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/chromosome-dynamics-dezvoltator-de-solutii-it-inteligenta-20087545