Nu exista produse in aceasta sectiune

 

Agricultura de succes implică management!

Pornind de la riscul aplicării neconforme a tratamentelor, în cazul infestărilor culturilor agricole, ce necesită adesea aplicări repetate de biostimulatori și fertilizanți pentru salvarea producției, până la managementul vânzării producției obținute.

IAS, Input As-a-Service, vine în ajutorul micilor și marilor fermieri prin servicii complete de management cu costuri fixe pentru o perioadă contractuală de 3 ani.

IAS, Input As-a-Service, are ca scop susținerea agriculturii durabile în România, protejând, totodată, interesele economice ale fermierilor de obținere a unor producții profitabile, armonizate cu exigențele privind protecția și conservarea mediului înconjurător.

 

AVANTAJE

Implementate corect, practicile agricole conforme și folosirea inputurilor agricole corespunzătoare contribuie atât la obținerea unor producții calitativ superioare și rentabile, cât și la conservarea mediului ambiental, cu limitarea consecințelor ecologice nefavorabile la nivel național, regional, local, pe termen scurt sau lung.

Achiziționând produsul Input As-a-Service, fermierul practică o conduită responsabilă în vederea obținerii agriculturii sustenabile, diminuând factorii ce influențează necesarul de resurse și provoacă pierderi financiare substanțiale.

Prin asigurarea unei legături directe dintre fabrica de inputuri, soluții high-tech pentru agricultura de precizie și clientul final, IAS constituie un produs și un serviciu inovator care are rolul de a scurta lanțul de aprovizionare și de a susține fermierii în procesele agricole.

 

 

INPUTURI ORGANICE

Specialiști în managementul fermei - managementul și controlul impedimentelor întâlnite în procesele agricole - IAS are la bază o facilitate de producție a substanțelor pentru controlul bolilor, dăunătorilor și deficiențelor în culturi.

Toate substanțele sunt autorizate și recunoscute atât în Uniunea Europeană, cât și în afara Uniunii Europene, ca fiind extrem de eficiente și prietenoase cu mediul.

 

SPELLBOX

SpellBOX identifică potențialele probleme din cadrul culturilor agricole și, ulterior, ajută la detectarea cu exactitate a bolilor, dăunătorilor și carențelor.

Prin intermediul celor 18 indici obținuți cu ajutorul sateliților (multispectral analyzer), software-ul SpellBOX oferă o imagine de ansamblu cu o precizie foarte ridicată asupra stării de sănătate a culturilor.

Pentru o detectare exactă a eventualelor probleme din culturile agricole, device-ul hardware permite introducerea și scanarea în timp real a plantelor bolnave, oferind utilizatorului un raport complet și posibilitatea de a intra în contact cu unul dintre consultanții asociați în cel mai scurt timp.

Citirea informațiilor se realizează cu ajutorul unei camere poziționate în interiorul device-ului.

 

 

CE CONȚINE PACHETUL IAS?

Pachetul Input As-a-Service conține:

  • Tratament sămânță;
  • Biostimulatori;
  • Inputuri organice pentru bioprotecție;
  • Insectosupresori organici;
  • Stație agro-meteorologică;
  • SpellBOX (detecție boli, dăunători, deficiențe);
  • Consultanță de specialitate;
  • Deplasări în teren.

 

COSTURI FIXE ȘI PREDICTIBILE

Input As-a-Service reprezintă serviciul de consultanță profesionistă și asigurare a inputurilor din categoria fertilizanților lichizi, biostimulatorilor și a produselor pentru biocontrolul bolilor și dăunătorilor cu un cost fix de 299 euro/ Ha/ cultură/ campanie, indiferent de numărul de tratamente/ aplicări necesar întreținerii culturilor agricole.

Descarcă catalog