• Fungicid Alleato 80 WG - 20 GR

  IFTALLEATO80WG20GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 6.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce permite protejarea pe o lunga perioada de timp a plantei, inclusiv a cresterilor noi care apar dupa aplicarea tratamentului.
 • Descriere produs

  Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce permite protejarea pe o lunga perioada de timp a plantei, inclusiv a cresterilor noi, care apar dupa aplicarea tratamentului.

  Mod de utilizare:

  Se recomanda aplicarea produsului Alleato 80 WG in perioada de crestere activa a culturii. Fosetil de Aluminiu prezinta o foarte buna capacitate de a combate ciupercile patologice, in special mana din culturile de legume: castraveti, tomate, ceapa, vita de vie dar si focul bacterian al rozaceelor la mar, par, gutui in timpul infloritului, precum si putregaiul coletului la capsun.

  Pentru a obtine o eficacitate sporita, se recomanda combinarea produsului Alleato 80 WG cu un fungicid de contact (Captadin 50 PU). In Romania, produsul Alleato 80 WG este omologat in doza de 0.2% in legumicultura pentru combaterea manei la cultura de castraveti.

  Timp de pauza:21 de zile de la ultima aplicarepana la recoltare. Continutul unui ambalaj de 20 gr de produse se dizolva in 10l apa.

  Alleato 80 WG nu este compatibil cu produse continand cupru, cu produse care sunt foarte acide sau alcaline si cu ingrasaminte foliare ce contin azot sau cu produse oleice si nu se aplica pe culturi care au fost stropite in prealabil cu produse oleice.

  Informații suplimentare

  Tip

  fungicid

  Substanta activa

  fosetil de aluminiu 800 g/kg

  Detinatorul omologarii

  Helm AG

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie