• Amiral Proffy 6FS 5L

  IFITO158314595110212_28
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 805.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Amiral Proffy 6 FS este un produs pentru tratarea semintelor de grau, secara, triticale, orz si orzoaica cu actiune fungicida si sistemica.
 • Descriere produs

  Amiral Proffy 6 FS este un produs pentru tratarea semintelor de grau, secara, triticale, orz si orzoaica cu actiune fungicida si sistemica.

  Substanta activa: tebuconazol 60 g/l.

  PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: AMIRAL®PROFFY 6 FS este un produs cu acţiune fungicidă care conţine 60 g tebuconazol/litru, condiţionat sub formă de suspensie apoasă, de culoare roşie. La depozitare prelungită, pot apărea depuneri care însă, printr-o uşoară agitare, revin în suspensie.

  MODUL DE ACŢIUNE: AMIRAL®PROFFY 6 FS aplicat pe seminţele de grâu, secară, triticale, orz şi orzoaică, destinate însămânţărilor, produsul acţionează ca un fungicid sistemic, cu acţiune preventivă şi curativă asupra unui spectru larg de agenţi fitopatogeni care se transmit prin seminţe şi sol. În timpul germinării şi creşterii plăntuţelor, substanţa activă este absorbită prin rădăcini şi este distribuită prin toate organele plantelor, protejându-le faţă de unele din cele mai păgubitoare boli cu infecţie internă şi externă care se întâlnesc în culturile de cereale păioase netratate.

  MODUL DE UTILIZARE: AMIRAL®PROFFY 6 FS este omologat pentru tratarea seminţelor de cereale păioase destinate însămânţărilor, dupa cum urmează: Cultura Agentul de dăunare* Doza GRÂU, SECARĂ, TRITICALE Mălura comună şi pitică (Tilletia spp.) Fusarioza rădăcinilor, coletului şi plăntuţelor (Fusarium spp.) 0,5 l/t de seminţe ORZ, ORZOAICĂ Tăciunele zburător (Ustilago nuda) Sfâşierii frunzelor (Pyrenophora graminea) (*) Pe lângă aceste boli, tratamentul cu AMIRAL®PROFFY 6 FS previne sau reduce evoluţia şi a altor boli care pot prejudicia culturile de cereale păioase încă din primele stadii de creştere şi dezvoltare (cum sunt: septorioza, făinarea, helmintosporioza, ruginile şi altele) sau în faza de înspicare (cum este tăciunele zburător al grâului).

  TEHNICA DE APLICARE: Tratamentul seminţelor se face cu echipamente corespunzătoare, prevăzute cu sisteme de agitare continuă a soluţiei de tratat, asigurându-se respectarea dozei recomandate şi o acoperire uniformă a seminţelor. Înainte de golire, ambalajul se agită bine pentru omogenizarea conţinutului. După golire, ambalajul se clăteşte bine (de 3 ori) cu apă care se adaugă în rezervorul cu soluţia de tratat. În funcţie de caracteristicile şi performanţa tehnică a echipamentelor din dotare, produsul se diluează în 3-5 litri apă /0,5 litri produs/tona de seminţe (luându-se în calcul şi apa rezultată din clătirea ambalajului) sau se poate dilua mai mult (până la 10 litri apă/0,5 litri produs/1 tonă de seminţe), cu condiţia ca semănatul să se facă imediat după tratamentul seminţei. La însăcuirea seminţelor tratate, mai ales a celor tratate cu adaos de apă, care se depozitează în vederea însămânţării, nu se vor folosi saci din folie de plastic, iar depozitarea până la însămânţare se va face în spaţii uscate, bine ventilate, separat de sămânţa destinată consumului. Sămânţa tratată nu se poate folosi de la un an la altul. Este interzisă folosirea seminţelor tratate în hrana oamenilor, a animalelor sau în alte scopuri decât pentru semănat.

  COMPATIBILITATE: AMIRAL®PROFFY 6 FS este compatibil cu insecticidele autorizate pentru tratarea seminţelor de cereale păioase destinate însămânţărilor, avându-se în vedere şi recomandările din tehnologiile pe culturi privind cele mai eficiente asocieri, în funcţie de dăunătorii existenţi în diferitele zone de cultură. Când se aplică în amestec cu un alt produs (insecticid), cantitatea totală de lichid pe tona de sămânţă nu trebuie să depăşească 10-12 l, pentru evitarea supraumectării seminţelor.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie