• Anti Maus - Aparat anti soareci, anti sobolani pentru interior

  35311
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 55.22 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Anti Maus – Aparat cu ultrasunete pentru interior impotriva soarecilor si sobolanilor

  1. Cum functioneaza aparatul anti soareci, anti sobolani pentru spatii interioare?

  Aparatul anti rozatoare emite ultrasunete variabile cu frecvente cuprinse intre 12 – 24 kHz, pentru ca soarecii si sobolanii sa nu se obisnuiasca cu aceste ultrasunete. Avand in vedere faptul ca ultrasunetele sunt doar sunete de o frecventa inalta, acestea vor actiona strict in camera unde este pozitionat aparatul, netrecand de pereti, usi, geamuri sau alte obiecte de mobilier.

  Aparatul anti rozataore actioneaza fara a prezenta un pericol pentru oameni, animale de casa sau mediul inconjurator. Nu este poluant, deoarece nu foloseste substante chimice.  

  2. Cum folosim aparatul pentru combaterea soarecilor si sobolanilor?

  Aparatul trebuie doar introdus in priza (220V), acesta functionand fara nicio setare. Nu necesita intretinere si functioneaza fara fum, fara otravuri, fara mirosuri neplacute.

  Pe partea frontal a aparatului se afla un LED de culoare rosie, care se va aprinde imediat dupa introducerea acestuia in priza, indicand buna functionare a acestuia.

  Efectele aparatului nu se vor vedea imediat dupa introducerea acestuia in priza. In primele zile de la instalare se va observa o usoara crestere a activitatii acestora, semn ca aparatul incepe sa ii afecteze si ii forteaza sa paraseasca zona acoperita de aparat. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru un camin curat, lipsit de rozatoare. 

  3. Unde folosim aparatul contra soarecilor si sobolanilor?

  Dispozitivul anti soareci poate fi folosit in orice mediu: acasa, la birou, scoli, gradinite, magazine, spatii publice. Practic in orice loc in care aveti probleme cu soareci sau sobolani

  Aparatul emite sunete de inalta frecventa pentru alungarea soarecilor si sobolanilor. Aceste sunete de inalta frecventa vor afecta sistemul nervos al rozatoarelor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 20-25 mp in functie de natura obiectelor din incapere, a mobilierului si a altor corpuri solide, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea.

  4. Specificatii tehnice:

  Aria acoperita: 20 - 25 mp (este eficient in incaperi)

  Consum redus: 1 W

  Alimentare: 230V AC - 50Hz

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie