• Asfix - 50 ML.

  IFITO1583164506896678_655
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 8.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Asfix este o solutie anticartite care diminueaza concentratia de oxigen din galeriile sapate de cartite, fapt ce va avea ca efect migrarea acestora.

  Utilizare:

  Produsul este lichid pe baza de dioxid de sulf. Se identifica zona cu cartite si se astupa orificiile de acces. Se introduce flaconul cu picuratorul deschis in interiorul tunelului, se astupa deschiderea cu pamant in asa fel ca mirosul sa se poate imprastia usor pe galerii. Daca galeriile sunt foarte lungi se folosesc mai multe flacoane.

  Produsul are efect cca 1-2 luni. Daca sunt ploi puternice, repetati procesul dupa ploaie.

  La terminarea lucrului, se vor spăla bine mâinile şi faţa cu apă curată şi săpun.

  Atentie! Feriţi produsul de umezeală şi ploaie! Este interzis consumul de alimente şi fumatul în timpul manipulării. Folositi mănuşi si echipament de protecţie. Provoaca iritatia ochiului. În caz de contact spălaţi bine cu multa apă. În cazul intoxicaţiilor sau a suspiciunii de intoxicaţie, adresaţi-vă de urgenţă medicului. Măsuri de igienă şi protecţia muncii A nu se folosi ca aliment sau furaj. A nu se lãsa la îndemâna copiilor si bãtrânilor. Se pãstreazã in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat si rãcoros, departe de alimente, bãuturi si furaje pt animale. A se evita contactul cu pielea şi cu ochii. În caz cotrar, locul se spală foarte bine cu apă curată. Dacă s-a produs intoxicarea, anunţaţi de urgenţă medicul şi urmaţi tratamentul prescris de medic. Pentru daunele care apar din cauza folosirii si depozitarii necorespunzatoare, producatorul nu isi asuma nici o responsabilitate.

  In conformitate cu legislatia EU: - este interzisa aruncarea ambalajului gol in ape curgatoare sau in orice surse de apa. - este interzisa depozitarea sau utilizarea la o distanta mai mica de 50 m de la malul apelor.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie