• BerryBoost, 5-5,5-30 8,5%CaO+2%MgO+4%SO3 + 1,25% Microelemente (Cu, Fe, Zn, Mn, Mo), Foliar hidrosolubil pentru căpșuni, afin, mur, goji, cătină, 250g

  CHRD-BRRY-250G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 17.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

   

  Conținut:

  5% (N) total 5,5% (P) 30% (K) 8,5% CaO 2% MgO

  4% SO3
  1,25% Microelemente

  Mod de aplicare :

  Aplicare foliară: Se recomandă o doză de 20-30 g (o lingură) /100 metri pătrați, diluată în 10 litri de apă, aplicată în faza de înflorire și în perioadele de creștere activă a fructelor.

  Fertigare (picurare la rădăcină):

  Se recomandă o doză de 10-20 g (o linguriță cu vârf) /100 metri pătrați, diluată în 50 litri de apă, aplicată regulat pe parcursul sezonului de creștere.

   

  BerryBoost-Foliar este un îngrășământ foliar hidrosolubil de înaltă performanță, special conceput pentru a satisface cerințele nutriționale specifice ale culturilor de căpșuni, afin, mur, goji și cătină.

  Formula sa echilibrată și bogată în macro și microelemente esențiale, precum și în calciu, magneziu și sulf, asigură o creștere sănătoasă și o producție abundentă de fructe de calitate superioară. BerryBoost-Foliar promovează dezvoltarea plantei, îmbunătățind rezistența la stres și asigurând o maturare uniformă și gust intens al fructelor.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie