• Butoi INOX ITALIA cu capac flotant busonat si canea 300L

  CHRD-TEHNOMS-#41302
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 1850.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Butoi INOX ITALIA cu capac flotant busonat si canea 300L

   

  Butoiul din inox cu capac flotant de 300L este un produs utilizat in industria alimentara pentru depozitarea in conditii optime a lichidelor precum: vin, tuica, miere, lapte, suc, diferite concentrate etc. sau pentru pastrarea diferitor solutii din industria farmaceutica si din intreprinderi industriale.

  Elementul de baza al butoiului in reprezinta capacul flotant care este compus din camera din silicon (material certificat care raspunde actelor normative pentru a fi folosit in industria alimentara), supapa din plastic care permite controlul asupra presiunii ce se schimba in butoi (fermentatie, schimbari in volum datorita cresterii de temperatura) si pompa cu manometru pentru controlul presiunii in camera.

  Butoiul are o forma cilindrica, este robust, rezistent, perfect pentru depozitarea in siguranta a diferitelor mase lichide.

  Acest produs este confectionat din inox alimentar (AISI 304) care nu modifica proprietatile lichidului depozitat (gust, miros, culoare).

  Sudura butoiului din inox se petrece in mediu cu gaz inert, ceea ce vorbeste despre excluderea prezentei impuritatilor aparute in urma sudurii clasice si a calitatea acesteia.

  Produsul nostru este foarte simplu de utilizat, comod la amplasare si deservire, are un design placut si greutate redusa.

  Principalul plus al acestui produs il constituie materialul din care este confectionat si anume inoxul alimentar care este usor de curatat si igienic.

  Aliajul 304 contine durabilitate de 18 % crom si luciul moale de 8% nichel.

  Butoiul vine echipat cu canea si o rola de teflon.

  Nu se recomanda a se depotita: combustibili sau alte substante inflamabile.

   

  !! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie