• Cabrio Top 1 KG

  IFTCABRIOTOP1KG
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 239.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Cabrio Top este un fungicid cu doua substante active, pentru combaterea bolilor la vita de vie si tomate. Acesta asigura o protectie de încredere si uniforma a masei vegetative datorita miscarii translaminare si a sistemiei locale a substantei active piraclostrobin. Are are o puternica actiune preventiva, inhiband mobilitatea si germinarea zoosporilor.
 • Descriere produs

  Cabrio Top este un fungicid cu doua substante active, pentru combaterea bolilor la vita de vie si tomate.

  Piraclostrobin: inhiba respiratia mitocondriala a patogenilor prin blocarea transportului de electroni, la nivelul centrului de oxidare a ubihidroquinonelor (Qo) din citocromul bc1 (complexul III). Aceasta inhibare blocheaza productia de ATP si producerea de energie: patogenul moare.

  Metiram: este o substanta activa de contact, multi-site, din grupa ditiocarbamanti.

  Cabrio Top are o puternica actiune preventiva: inhiba mobilitatea zoosporilor in doua minute, distruge sporii in sase minute, impiedica germinarea eventualilor spori ramasi in viata.

  Prezenta particulelor (depozitului) de produs la suprafata frunzelor permite redistribuirea cu ocazia perioadelor de reumectare a vegetatiei. Astfel, se asigura o protectie de incredere si uniforma a masei vegetative, datorita miscarii translaminare si a sistemiei locale a substantei active piraclostrobin. Astfel,Cabrio Top prezinta, mai intai de toate, proprietati de contact (preventiv), fiind puternic legat de cuticula. Migreaza apoi in cateva minute catre partea opusa a frunzei, gratie miscarii translaminare. In final,Cabrio Top se redistribuie sistemic local in frunza.

  Aceste proprietati determina o rezistenta puternica la spalare (produsul asigura protectie sigura la aparitia precipitatiilor la o ora de la aplicarea tratamentului) si persistenta efectelor.

  Cabrio Top are si un efect fiziologic, vitalizant asupra plantelor de vita de vie. Plantele de vita de vie, tratate cu Cabrio Top au o culoare verde mai intensa, comparativ cu plantele tratate cu produse standard. Acest lucru face ca frunzele sa fie mai sanatoase, cu o asimilatie imbunatatita si influenta pozitiva asupra productiei cantitative si calitative.

    

  Cultura

       Bolile combatute

           Doza

  Vita de vie :

  • Mana (Plasmopara viticola)
  • Fainarea (Uncinula necator)
  • Putregaiul negru (Guignardia bidwellii)    
  • Exorioza (Phomopsis viticola)

      1,5 – 2 kg per ha

   

   

   

  Tomate :

  • Mana (Phytophthora infestans)
  • Fainare (Leveillula taurica)
  • Patarea alba (Septoria lycopersici)
  • Patarea cafenie (Cladosporium fulvum)     
  • Alternarioza (Alternaria solani)

       1,5 – 2 kg per ha

   

  Cabrio Top trebuie aplicat preventiv.

  Vita de vie – Cabrio Top se poate utiliza pe toata perioada de sensibilitate a vitei de vie fata de aceste boli. Totusi, polivalenta si eficienta sa sporite sunt puse in valoare cu precadere in stadiile din perioada infloritului (in mod special in stadiul de sfarsit de inflorit) pana in perioada de crestere a boabelor.

  Aplicare:

  In general, intervalul dintre tratamente pentru combaterea bolilor cu 

  Cabrio Top este de 14 zile: intervalul va fi redus la 10 – 12 zile in cazul in care presiunea de infectie este ridicata.

  Tomate – Se recomanda aplicarea produsului dupa ce fructele au inceput sa se formeze, in alternanta cu alte produse.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie