• Capcana Eco cu adeziv pentru prinderea mustelor, 4 bucati, Vaco

  CHRD-SMPL-VC2
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 4.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Banda adeziva pentru muste traditionala sub forma de banda de hartie lipicioasa acoperita cu adeziv care nu se usuca. Este utilizat pentru a monitoriza prezenta mustelor si a altor insecte zburatoare in cladirile rezidentiale si economice, prin capturarea acestora.
  Nu emite miros neplacut.
  Nu contine insecticide.

  Mod de utilizare:
  1. Indepartati pioneza si puneti-o intr-un loc sigur pentru utilizare ulterioara.
  2. Apucati de panglica rosie, extindeti banda cu adeziv printr-o miscare circulara lasand tubul la capatul benzii adezive.
  3. Fixati banda adezia cu ajutorul pionezei si a panglicii rosii acolo unde exista o cantitate mare de insecte, departe de locurile insorite, umede si unde este curent.

  Recomandari: Produsul este sensibil la lumina, temperatura si umiditate. In absenta stabilitatii timp de 2-3 zile, dupa plasarea benzii cu adeziv, este bine ca acesta sa fie fixat intr-o alta locatie (mai aproape sau mai departe de fereastra etc.). Benzile adezive uzate trebuie tratate ca deseuri. Daca capcana este complet acoperita de insecte pentru combaterea acestora folositi un produs biocid adecvat, de ex., VACO pentru muste MAX.
  Masuri de precautie: Nu agatati direct deasupra produselor alimentare. A nu se lasa la indemana copiilor. Folositi departe de  indemana oamenilor si animalelor. In cazul in care murdariti pielea cu adeziv, spalati-o cu ulei vegetal si apoi cu apa calda cu sapun.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie