• Descriere produs

  Compost Rapid vă permite să reciclați deșeurile organice din grădină (de exemplu, frunze, iarbă, tăieturi etc.) și din bucătărie (de exemplu, resturi de fructe și legume etc.) datorită bacteriilor și microorganismelor pe care le conține. compostul obtinut este un substrat excelent pentru a presara sau adauga in gradina, gazon, ghivece, paturi de flori, gradina de legume etc. 


  Odată ce s-a acumulat un strat de deșeuri vegetale și organice din grădină și bucătărie (tăieri, iarbă, fructe etc.) de aproximativ 30 cm grosime în termo-compozitor (sau alt sistem adecvat scopului), aplicati 2-3 doze măsurate de compost rapid pe el , ușor umezită cu apă. 

  Termo-compozitoarele din fotografia etichetei sunt pur orientative si nu se livreaza cu produsul ci se achizitioneaza separat.


  Repetați cele de mai sus la fiecare 30 cm de acumulare nouă si se amestecă la fiecare 10-15 zile pentru a facilita procesul de compostare acesta fiind foarte accelerata de Compost Rapid.

  Rezultatele sunt corelate de calitatea deșeurilor, de anotimpuri și de temperatura mediului. La temperaturile ambientale de aproximativ 20 de grade, procesul se obtine in aproximativ 50-60 de zile pe masura ce temperatura scade, procesul se prelungeste proportional.

  Produsul conține tulpini bacteriene azotate și actinomicete.


  Fraze de precauție p101 - dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului

  p102 - A nu se lăsa la îndemâna copiilor

  p103 - Citiți eticheta înainte de utilizare

  p261 - Evitați să respirați praful/gazul/vaporii/sprayul.

  p 403 - Se păstrează la loc uscat

  p 501 - Aruncați produsul/containerul într-un loc de eliminare adecvat în conformitate cu legile locale și reglementările naționale

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie