• Erbicid Dicopur Top 464 SL - 20 Litri

  IFTDICOPURTOP20L
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 1009.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Dicopur Top 464 SL este un erbicid selectiv si sistemic cu doua substante active ce actioneaza asupra buruienilor cu frunza lata anuale si perene atat la nivelul frunzelor cat si la nivel radicular, se aplica in postemergenta la culturile de grau si porumb.

  Substanta activa: acid 2, 4-D din SDMA 344 g/l + dicamba 120 g/l 

  Formulare: SC - Suspensie concentrata

 • Descriere produs

  Dicopur Top 464 SL este un erbicid selectiv si sistemic cu doua substante active ce actioneaza asupra buruienilor cu frunza lata anuale si perene atat la nivelul frunzelor cat si la nivel radicular, se aplica in postemergenta la culturile de grau si porumb.

  Substanta activa: acid 2, 4-D din SDMA 344 g/l + dicamba 120 g/l 

  Formulare: SC - Suspensie concentrata

   

  Mod de actiune:

  Dicopur Top 464 SL se aplica in postemergenta la culturile de grau si porumb in vederea combaterii a numeroase specii de buruieni dicotiledonate anuale si perene.

  Erbicidele phenoxy sunt foarte selective pentru culturile de grau si porumb. Aplicate pe buruieni, acestea adera la suprafata frunzei si patrund in planta. Datorita excesului de auxine ce apare in interiorul buruienii, metabolismul acesteia devine extrem de ridicat, celule se alungesc iar cresterea devine incontrolabila.

  In final, ca urmare a consumului ridicat de resurse metabolice, burienile se usuca. Un grad maxim de eficienta se atinge pe vreme umeda si calda de durata, deoarece pe vreme propice de crestere si dezvoltare buruienile sunt foarte sensibile la tratamentul chimic.

  Combate: Abutilon theophrasti (teişor), Amaranthus retroflexus (ştir sălbatic), Anthemis arvensis (romaniţă), Atriplex spp. (lobodă sălbatică), Brassica nigra (muştar negru), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Centaurea cyanus (albăstriţă), Chenopodium album (spanac sălbatic), Cirsium arvense (pălămidă), Convolvulus arvensis (volbură), Delphinium consolida (nemţişor de câmp), Fumaria officinalis (fumăriţă), Matricaria chamomilla (muşeţel mirositor), Polygonum aviculare (troscot), Raphanus spp. (ridiche sălbatică), Polygonum convolvulus (hrişcă urcătoare), Rubus caesius (mur de mirişte), Rumex acetosa (măcriş), Senecio vulgaris (spălăcioasă), Sinapis arvensis (muştar sălbatic), Sisymbrium officinale (voinicică), Solanum nigrum (zârnă), Sonchus arvensis (susai), Stellaria media (rocoină), Vicia spp. (măzăriche), Xanthium italicum (cornuți).

   

  Mod de utilizare:

  Erbicidul Dicopur Top 464 SL se aplica in postemergenta la culturile de grau si porumb. La grau erbicidul se aplica la faza de infratire pana la formarea primului internod, iar speciile de buruieni sa fie in faza mica, de cca. 2-4 frunze si maxim 10-15 cm inaltime pentru burienile perene.

  Doza Grau: 0,8 - 1,0 l/ha postemergent

  Doza Porumb: 1,0 l/ha postemergent

  Cantitate de solutie recomandata a se aplica este de 200-400 litri/ha.

  Nu se recomanda aplicarea erbicidului cand paioasele sunt in faza avansata de vegetatie (peste 3 internodii), deorece apar efecte fitotoxice. La porumb erbicidul se aplica atunci cand plantele de cultura au 4-6 frunze iar buruienile sunt in faza de rozeta.

   

   

  Tip produs

  Erbicide

  Producator

  Nufarm

  Substanta activa

  Sare de amina 2.4 D
  Dicamba

  Ambalaj

  20 Litri

  Perioada de aplicare

  Postemergent

  Cultura

  Porumb
  Grau

  Buruieni combatute

  Albastrita
  Romanita de camp
  Spanac salbatic
  Hrisca urcatoare
  Spalacioasa
  Susai
  Volbura
  Cornaci
  Mustar negru
  Fumarita
  Mazariche
  Nemtisor
  Musetel mirositor
  Mur de miriste
  Voinicica
  Ridiche salbatica
  Palamida
  Mustar salbatic
  Teisor
  Stir
  Traista ciobanului
  Macris
  Zarna
  Rocoina
  Loboda salbatica
  Troscot

  Actiune produs

  Selectiva

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie