• Erbicid Galera Super - 1 Litru

  IFTGALERASUPER1L
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 925.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Galera Super este erbicid care se poate aplica preemergent sau postemergent timpuriu, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita, are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.

   

  Substanțe active: 

  • 240 g/l clopiralid

  • 80 g/l picloram

  • 40 g/l aminopiralid

  Formulare: SL - Concentrat solubil

 • Descriere produs

  Galera Super este erbicid care se poate aplica preemergent sau postemergent timpuriu, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita, are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.

  Substanțe active: 

  • 240 g/l clopiralid

  • 80 g/l picloram

  • 40 g/l aminopiralid

  Formulare: SL - Concentrat solubil

   

  Galera Super este erbicid care se poate aplica preemergent sau postemergent timpuriu, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita, are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.

   

  Substanțe active: 

  • 240 g/l clopiralid

  • 80 g/l picloram

  • 40 g/l aminopiralid

  Formulare: SL - Concentrat solubil

   

   

  Omologari Erbicid Galera Super:

  Rapita

     

   

  Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale si perene: Cirsium arvense (Palamida), Centaurea cyanus (Albastrita), Viola arvensis (Trei frati patati), Chenopodium album (Talpa gastei), Papaver rhoeas (Macul rosu), Matricaria inodora (Musetel), Galium aparine (Turita), Anthemis arvensis (Romanita de camp), Amaranthus spp. (Stirul), Sonchus arvensis (Susaiul), Ambrosia artemisiifolia (Iarba praloagelor), Geranium dissectum, Samulastra de floarea soarelui, Polygonum spp (Hrisca), Solanum nigrum (Zarna), Stellaria media (Rocoina), Lamium spp. (Urzica moarta), Veronica spp. (Soparlita)

   

  Doza: 0,2 litri/hectar toamna sau 0,25 litri/hectar primavara

  Aplicare: Preemergent sau postemergent timpuriu (stadiu de 1-3 frunze); Postemergent in toamna (stadiu 3-9 frunze) sau primavara inainte ca mugurii florali sa fie vizbili

  Volumul de apa utilizat: 100-400 L/ha

       

   

   

  Mod de actiune Erbicid Galera Super:

  Galera Super are o dubla actiune: de contact, datorata picloramului si sistemica datorata clopiralidului si aminopiralidului. Cele trei substante active din Galera™ Super au un mod asemanator de distribuire si actiune. Substantele sunt absorbite atat la nivel foliar, cat si la nivel radicular, sunt translocate atat acropetal, cat si basipetal si se acumuleaza in tesuturile meristematice ale plantelor. Au un mod de actiune „auxinic“.

   

        

   

  Mod de utilizare Erbicid Galera Super:

  Galera Super se poate aplica preemergent sau postemergent timpuriu (stadiu de 1-3 frunze) sau se poate aplica postemergent in toamna, la stadiul rapitei de la 3 pana la 9 frunze sau primavara, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili.

  Numarul maxim de aplicari: o singura aplicare pe cultura. Pentru aplicarea in toamna, Galera Super se poate combina cu alte pesticide.

  Nu recomandam amestecul Galera Super cu alte produse in primavara. 

   

      

   

  Culturi postmergatoare:

  Pe un teren care a fost tratat in toamna cu Galera Super pot fi infiintate urmatoarele culturi: toamna (anul calendaristic urmator) cereale, rapita, mustar.

   

  Dupa tratamentul de primavara cu erbicidul Galera Super se pot infiinta pe acelasi teren urmatoarele culturi: in toamna aceluiasi an rapita de toamna, cereale de toamna; in primavara anului urmator porumb, sorg, cereale de primavara, rapita de primavara, mustar, varza, in; in primavara celui de-al doilea an calendaristic de la tratamentul din primavara cu Galera Super orice cultura.

   

   

   

  Cultura calamitata:

  In caz de cultura calamitata tratata cu Galera Super (exemplu: inghet, boli, daunatori) se poate semana pe acelasi teren: rapita de primavara, mustar, varza transplantata, cereale sau porumb in acelasi sezon cu cel putin 1 luna dupa tratament, cu aratura terenului inainte de infiintarea culturii. Timpul de pauza nu este necesar!

   

   

   

   

  Restrictii:

  Galera Super nu ar trebui aplicata in conditii de mediu sau agronomice nefavorabile cresterii plantelor (exemplu: vreme rece, seceta, fertilitate scazuta a solului). A nu se utiliza produsul cu 2 zile inainte sau dupa nopti cu conditii de inghet, sau cand apar fluctuatii mari de temperaturi intre zi si noapte. Galera Super aplicat singur nu este spalat de ploaie la doua ore de la aplicare.

       

  Specificatii:

  Tip produs Erbicide
  Producator Dow AgroSciences
  Substanta activa Clopiralid
  Aminopiralid
  Picloram
  Ambalaj 1 Litru
  Perioada de aplicare Postemergent
  Preemergent
  Cultura Rapita
  Buruieni combatute Dicotiledonate perene
  Dicotiledonate anuale
  Palamida
  Albastrita
  Trei Frati Patati
  Talpa gastei
  Mac
  Musetel
  Turita
  Romanita de camp
  Stir
  Susai
  Iarba parloagelor
  Floarea soarelui samulastra
  Hrisca urcatoare
  Zarna
  Rocoina
  Urzica moarta
  Soparlita
  Actiune produs Sistemica

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie