• Harmonix Red Mite - 100 ml

  IFTHARMONIXREDMITE
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 42.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Insecticid Harmonix Red Mite este o solutie insecticidă cu acţiune fizică, destinat combaterii acarienilor ectoparaziti al pasarilor, precum acarianul rosu al gainii Dermanyssus gallinae.

   

  Substanta activa: Methyl cellulose 35,57 g/l.

  Formulare: (SL) Concentrat solubil.

 • Descriere produs

  Harmonix Red Mite este un tratament împotriva acarienilor ectoparaziţi ai păsărilor (puricele roşu al găinii Dermanyssus gallinae). Acarienii ectoparaziţi ai păsărilor (puricele roşu al găinii) sunt recunoscuți drept cei mai periculoși paraziți de păsări din Europa. Puricele roșu al găinii transmite boli şi este prezent într-o gamă largă de specii aviare.

  Populațiile de purici roșii ai găinii se pot dezvolta rapid, iar tratamentul este esențial. Acarienii ectoparaziţi ai păsărilor pot supraviețui fără să se hrănească și devin latenți timp de mai multe luni, ascunzându-se în crăpături și fisuri.

  În cele mai rele cazuri, purici roșii ai găinii pot consuma până la 5% din sângele unei găini într-o singură noapte. O pasăre poate purta până la 500.000 de purici roșii. 5000 de purici roșii care se hrănesc de la o pasăre pot reduce greutatea acesteia cu 1g pe zi.

   

  Mod de actiune:

  Harmonix Red Mite este un produs biocid cu acțiune mecanică, un insecticid fără substanță activă, conținând un polimer de celuloză formulat cu un solvent (izopropanol) de calitate, utilizat la scară largă în industria alimentară.

  În contact cu o insectă, solventul se evaporă rapid și polimerul formează o peliculă concentrată, liniară, reticulată, care imobilizează și „închide” bine insectele, ca într-o capcană mecanică. Ca urmare a formării filmului și a imobilizării, insecta moare, astfel încât polimerul celulozic poate fi considerat o capcană lichidă lipicioasă, fără substanţă activă, care acționează prin simpla acţiune fizico-mecanică. Eficacitatea produsului în creșterea păsărilor este remarcabilă datorită capacității sale de a pătrunde adânc în suprafețe cu praf.

  Harmonix Red Mite oferă flexibilitate deoarece poate fi folosit în orice etapă a ciclului de creștere a păsărilor - înainte de popularea cu un nou lot, în timpul curățeniei de după depopulare sau pentru tratarea primelor semne de contaminare a păsărilor, atunci când sunt observate, în timpul ciclului de creştere.

  Harmonix Red Mite poate fi folosit fie ca tratament individual, de sine-stătător, fie pentru rotație cu insecticide convenționale. Cu efect rezidual limitat, Harmonix Red Mite este produsul ideal pentru producătorii de ouă, deoarece nu există riscul contaminării producției cu substanțe chimice.

   

  Mod de utilizare:

  Harmonix Red Mite este un produs concentrat și, prin urmare, trebuie diluat într-un raport de 1 litru de Harmonix Red Mite la 7,5 litri de apă. Soluția diluată astfel pregatită (8,5 litri) va trata aproximativ 200 m2.

  Inainte de pulverizare: Nu este necesară scoaterea păsărilor din locație. Asigurați-vă că toate ouăle au fost strânse înainte de pulverizarea cu Harmonix Red Mite. Pentru a îmbunătăți contactul prin pulverizare cu acarienii, îndepărtaţi resturile organice pentru a facilita expunerea mai bună a locaţiilor unde puricii sunt identificaţi.

  Prepararea pulverizatorului și a soluției de pulverizat: După ce ați calculat zona de tratat, umpleți pe jumătate pulverizatorul cu apă, adăugați cantitatea necesară de Harmonix Red Mite și completați până la volumul final cu apă. Închideți pulverizatorul și asigurați-vă că conținutul acestuia este bine agitat înainte de utilizare. Se agită sau se amestecă din nou înainte de pulverizare, dacă pulverizarea este întreruptă.

  Harmonix Red Mite se aplică prin pulverizare pe suprafețe folosind un pulverizator mecanic sau electric care poate produce o pulverizare direcțională. Aplicați prin pulverizare sub formă de jet grosier direct spre grupurile de acarieni și fisuri/secțiuni prăfuite unde se ascund sau trăiesc paraziții. Aplicarea trebuie efectuată până când suprafețele sunt umectate complet. Suprafețele absorbante necesită doze mai mari. Atunci când utilizați un pulverizator cu presiune scăzută, aplicați la aproximativ 75 cm de suprafața de tratat. Suprafața trebuie să fie umedă imediat după aplicare. Harmonix® Red Mite nu trebuie pulverizat direct pe găini.

   

  Notă: Se recomandă reaplicarea produsului Harmonix® Red Mite la 7-10 zile de la prima aplicare sau când reapar paraziții.

   

  Tip produs

     Insecticide DDD

  Domeniu de utilizare

     Ferma

  Producator

     Bayer

  Substanta activa

     Methyl cellulose

  Ambalaj

     100 ml. 

  Spectru daunatori

     Acarianul rosu

  Actiune produs

     Contact

  Mod aplicare

     Pulverizare

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie