• Ingrasamant Bio Plantella Nutrivit pentru legume cu frunze 1 kg

  383005061233
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • Nu mai face parte din oferta Agrobazar

Descriere produs

BioPlantella Nutrivit pentru legume cu frunze

Compozitie: Masa organica minim 62%, material uscat 90%, macronutrienti N(azot-6%), organic N 5.7%, P2O5(pentaoxid de fosfat-3%), K2O(oxid de potasiu-6%), CaO(oxid de calciu-6,6%), MgO(oxid de magneziu-0,5%)

Depozitare: Ingrasamantul trebuie pastrat in ambalajul original in loc racoros si uscat

Perioada de utilizare: Cu ingrasamantul organic BioPlantella Nutrivit pentru legume cu frunza putem fertiliza de-a lungul intregului sezon de crestere din Februarie pana in Noiembrie.

Pregatirea solului: Ingrasamantul este folosit pentru perioada initiala a fertilizarii si pregatirii solului la insamantarea sau plantarea salatei sau a altor legume cu frunza. Folositi cantitatea recomandata primavara, atunci cand solul are nevoie de foarte multe substante hranitoare pentru cresterea plantelor si toamna atunci cand solul este epuizat si are nevoie de intarire.

Fertilizare aditionala: In timpul perioadei de vegetatie folosim mai putin ingrasamant si anume 40% din cantitatea recomandata in tabel.

Mod de folosire: Ingrasamantul Bio-Organic Plantella Nutrivit pentru legume cu frunza se prezinta sub forma de granule care se pot imprastia cu usurinta pe suprafata pamantului. Se recomanda ca granulele sa fie ingropate in pamant deoarece au efect imediat ingrasamantul ajungand mai repede in zona radacinilor si pierderea substantelor nutritive este scazuta. Nutrivit poate fi de asemenea folosit si ca mod de compostare a pamantului.

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Produse asemanatoare

in stoc
19.00 lei